reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
Kasiu, może Mikuś lżej przejdzie. U Wojciaszka i tak nie jest źle, bo mu zabki raczej szybko wychodzą (może intensywnie,a le za to krótko). Ale już kilka dni i nocy było gorszych. Nawet znów śpi dwa razy dziennie od kiegy ząbki ruszyły. Musi go to męczyć.

A ja dzis porzadnie wyszczotkowalam mlodej zeby bo u nas ogolnie problemy z myciem klow:crazy: i znalazlam ostatnie dwie gorne piateczki...prawa juz widoczna prawie do polowy a lewa wlasnie sie przebija i jest juz widoczna...Czyli moge powiedziec ze u nas juz komplet :-)

reklama
brawa dla wszystkich małych dzielnych zębaczy:-D:-D:-D a ząbki Noemi to podziwiałam ostatnio na zdjęciach tak się szczerze uśmiechała że wszystkie było widać, :-D:-D:-D

u nas na razie cisza z ząbkami - mamy 16 i nic więcej nie wychodzi.
a z myciem też nie najlepiej, bo moja Iza na nic nie ma czasu, musi być wciąż w biegu, a górne 2 zaczęły robić się już żółte :baffled: zaczynam się zastanawiać nad kupnem szczoteczki elektrycznej dla Izy, może to by ją zachęciło do dokładnego mycia??:confused:
a może któraś z was już ma taką szczoteczkę dla dziecka??????:dry::sorry2:

Do góry