reklama
Kasiu, może Mikuś lżej przejdzie. U Wojciaszka i tak nie jest źle, bo mu zabki raczej szybko wychodzą (może intensywnie,a le za to krótko). Ale już kilka dni i nocy było gorszych. Nawet znów śpi dwa razy dziennie od kiegy ząbki ruszyły. Musi go to męczyć.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja dzis porzadnie wyszczotkowalam mlodej zeby bo u nas ogolnie problemy z myciem klow i znalazlam ostatnie dwie gorne piateczki...prawa juz widoczna prawie do polowy a lewa wlasnie sie przebija i jest juz widoczna...Czyli moge powiedziec ze u nas juz komplet :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A tak apropo-mamy juz jakiegos "kompeltowca" w czerwocwkach?
reklama
brawa dla wszystkich małych dzielnych zębaczy a ząbki Noemi to podziwiałam ostatnio na zdjęciach tak się szczerze uśmiechała że wszystkie było widać,
u nas na razie cisza z ząbkami - mamy 16 i nic więcej nie wychodzi.
a z myciem też nie najlepiej, bo moja Iza na nic nie ma czasu, musi być wciąż w biegu, a górne 2 zaczęły robić się już żółte zaczynam się zastanawiać nad kupnem szczoteczki elektrycznej dla Izy, może to by ją zachęciło do dokładnego mycia??
a może któraś z was już ma taką szczoteczkę dla dziecka??????
u nas na razie cisza z ząbkami - mamy 16 i nic więcej nie wychodzi.
a z myciem też nie najlepiej, bo moja Iza na nic nie ma czasu, musi być wciąż w biegu, a górne 2 zaczęły robić się już żółte zaczynam się zastanawiać nad kupnem szczoteczki elektrycznej dla Izy, może to by ją zachęciło do dokładnego mycia??
a może któraś z was już ma taką szczoteczkę dla dziecka??????