reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
a my wczoraj mielismy stracha ..Bylismy na miescie wieczorem i w sklepie patrze, Klaudia sie smieje..a czwórka jakas czarna:szok:..cała drogie jak wracalismy to przezywalismy co teraz?..weszłam od razy za szczotkę, paste..no i uff..zmyło sie..po prostu cos sie jej przykleiło:-D

My mielismy podobną historię parę miesięcy temu ale wtedy pasta nie pomogła i byłam tak przerażona że poszliśmy do dentysty a on podhaczył ostrym narzędziem i okazało się ze coś tak mocno naszło na ząbka:tak:

Mikuś może i lubi, ale ostatnio właśnie zamiast myć, to ... przygryza szczoteczkę i jak ruszam, to całą jego buzią:baffled: A jak sam "myje" to ... nie myje:-D

Matek uwielbia myć ząbki a jak myje niedokładnie to mu poklazuję jak trzeba i poprawia ale on to robi dla pasty:tak:bo mu bardzo smakuje;-)

Moja myje z 6 razy dziennie...ale to jej mycie oczywiscie dalece odbiega od tego wlasciwego...No i tak w co dwa tyg.moge zmieniac jej szczotki bo wygladaja makabrycznie tak je gryzie...Ale ogolnie myje chetnie..tylko czasami nie chce sobie dac poprawic...:crazy:

Martunia cały zeszły tydzień była u mojej mamy (zresztą teraz jeszcze też jest, bo jeszcze nie wyzdrowiała), zostawiliśmy dzieciątko z czterema ząbkami, przyjechaliśmy w piątek, patrzymy, a tu proszę- piąty ząbek, lewa górna jedyneczka wreszcie wyszła :-) a w niedzielę odkryłam, że w małej buziuni schował się jeszcze jeden ząbek- lewa górna czwórka :-) a więc mamy już sześć :-):-):-):-):-) śmiesznie, bo na dole ma jedynki i lewą dwójkę, a na górze lewą jedynkę, dwójkę i czwórkę- a z prawej nic :-D
Martuś ząbki myje bardzo chętnie- ale po swojemu, a więc raczej mało dokładnie, no niestety nie zawsze daje poprawić...

reklama
Martuniu brawo:tak:Ale fanie ci ząbki wychodzą tak inaczej niż u wszystkich więc wychodzi na to że jesteś wyjątkowa i jedyna w swoim rodzaju:tak::-)

Do góry