reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

reklama
Głuszek - u mnie jest odwrotnie. Całe mamy górne jedynki a dolne są średnie. Może inaczej jedna jest średnia a druga maciupeńka:-) .

U nas dalej tylko 2 dolne jedynki:-( ,ale myślę że i górne wyjdą nic jeszcze nie widać ,ale bardzo mały się ślini i trze o dziąsła wszystkim co ma pod ręką są bardzo nabrzmiałe.Które z dzieciaczków ma tylko 2 ząbki czy sa jeszcze takie???????????????????????

Emiete nasz Zośka ma tylko dwie dolne jedynki i to już od dobrego półtorej miesiąca . Widać coprawda dolną dwujke i górną jedynke ale jak narazie to już 3 tygodnie się świecą pod dziąsełkami a wychodzić nie chcą

Emiete, moja Martusia ma jeden ząbek, który jej wyrósł dopiero 9 dni temu, a mamy jeszcze Szkrabusia, który na pierwszy ząbek czeka, i bardzo mu kibicujemy!!!!

O, właśnie Szkrabuś się ujawnił :-) :-) :-) a jego mamusia wcale tu nie zagląda ;-) :-) ;-) hihihi :-) tak jak ja nie zaglądałam :-) :-)

:):):)
a U NAS CIĘŻKI OKRES- ZNÓW ŚLINA PO PAS, DZIĄSŁA POPUCHNIĘTE, DWÓJKI DOLNE KTÓRE NIBY JUŻ MIAŁY WYJŚĆ CAŁY CZAS NA WYLOCIE (JUŻ NAWET KRWIAK NA JEDNYM DZIĄŚLE BYŁ ALE NIC Z NIEGO NIE WYNIKŁO) I CZWÓRKI TEZ STRASZNIE SPUCHNIĘTE...ŁAPKI CAŁY CZAS W BUZI PRZEZ CO NA BRUDCE ZNÓW KROSTECZKI :(

reklama
A u nas wylazla w koncu druga dolna dwojka i Julek jest dumnym posiadaczem 8 zebow:-) I musze dodac, ze u nas to te zeby wylaza jakos bezobjawowo albo ja jakas malo spostrzegawcza jestem pod tym wzgledem i objawy mi umykaja:confused: :-D

Do góry