reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ząbki

Irmaa ja myję raz dziennie pasta Colgate 0-2 a raz dzienie samoa szczoteczka albo przecieram ząbki i diząsła pieluszką.
u nas 4 ząbki i nie wiem czemu ale te górne starsznie szybko się wyłaniają. pamietma ze te dolne jedynki jak sie pojawiły to szły i szły i szły aż urosły a górne pojawiły isę przecież całiem niedawno a juz w połolwie wylazły - czy u was też tak było?
u nas długo te jedynki górne nie mogły się przebić - Marysia bardzo cierpiała..... Ale to przecież takie łopaty. A teraz ma taką szparę miedzy nimi - wygląda jak Chip i DAle - pamietacie tą bajkę????? :-D :-D
Ale chyba nastepne zęby w natarciu bo stszne szoruje o wszysko zebami ale nie wiem które bo za chiny nie da sobie oglądnąć wieśniara mała

reklama
Mikołaj myje ząbki taką sama pastą jak Marysia:tak:
Też myslałam, że górne jedynki będą dłużej wychodzić, a one rosna jak szalone! Już nie ma wampirka:cool2:

Brawo dla Martusi:tak: :-) U nas jest już górna jedynka o czym pisałam i idzie druga górna 1 i dwie dolne 3- udało mi sięwczoraj sprawdzic ale i tak odczuwam do dziś starcie z moim synkiem bo mnie strasznie pogryzł:-D A ja myję bez pasty ale jak teraz będę w polsce to mu kupię pastę już bo już jest na co:-D

Mateuszku głowa do góry !! zaraz zeby będa
a u nas 2 na dole i 2 na gorze i pchają się dwójki ale zobaczymy kiedy się pojawią

Heatherku, przecież jeszcze my :-D Kawałek zęba to nie ząb :-D A swoją drogą to ile jeszcze to będzie trwało:confused: Miała któraś z Was taki przypadek, że kawałeczek ząbka jest już widoczny od dawna, a reszta nie chce się przebić ani rusz :confused:

Mamo Marcinka, Oli tak wyrzynał się pierwszy ząbek. Do dnia dzisiejszego ma 4 zęby ( jedynki) i każdy wychodzi w tym samym tempie. Bardzo powoli.
Głuszek- Ola też ma taką przerwę. Wygląda to tym bardziej niesamowicie, że ma tylko 4 jedynki i nic poza tym. Przypomina mi jeszcze królika Baxa ( chyba tak się pisze:-) ).

Fredka to nich Ola przybije Marysi piąteczkę bo Marysia ma też 4 jedynki a te dolne wyrosnięte w całosci ;-)

reklama
Asia, kawalek zeba to jednak zab :-D :-D :-D Ale milo, ze podajecie lapke mojemu bezzebnemu lobuziakowi :-D :-D :-D

Marysienka, masz racje... poczekam jeszcze dwa tygodnie i wtedy sie zastanowie nad zyciem ;-) :laugh2: :laugh2:

Fusik, trzymam za slowo :-D

Do góry