reklama
kasiula222
Fanka BB :)
U nas też dolne wyszły 2 i chyba zaczynają wychodzić górne bo mega marudzenie dziś było a dziecko całkiem inne jak nie ząbkuje ..
natalka1704
Fanka BB :)
u małego juz czuc jak kłuje dolna prawa 1 wiec czekam niecierpliwie az sie ukaze cała :-)
mamy (*)(*)
czy któraś z Waszych pociech ma już zębiszcza? i co wtedy z karmieniem cycem? gryzą czy nie testują nowej umiejętności z nowo nabytym sprzętem, bo szczerze to się tego trochę boję; już teraz jak ściśnie dziąsłami to jest czaaaad przy karmieniu
dla wszystkich nowo zębiastych gratulacje i dla mamuś również (za bystre, wszystko wypatrujące oko)
czy któraś z Waszych pociech ma już zębiszcza? i co wtedy z karmieniem cycem? gryzą czy nie testują nowej umiejętności z nowo nabytym sprzętem, bo szczerze to się tego trochę boję; już teraz jak ściśnie dziąsłami to jest czaaaad przy karmieniu
dla wszystkich nowo zębiastych gratulacje i dla mamuś również (za bystre, wszystko wypatrujące oko)
marisamm - przy dolnych zebach dziec teoretycznie nie powinien gryzc, bo miedzy nimi a sutkiem jest jezyczek. W praktyce zostalam kilka razy dziabnieta - uczucie jakby ktos szpilki w sutek wbijal Taki szok powoduje natychmiastowa reakcje: uwolnienie cyca od gryzonia To sie jednak nie zdarzylo nigdy, gdy byl glodny - wprost przeciwnie: byl juz syty i mnie "se" po prostu skubnal na deserek
reklama
Mysiochomis
:*
No ja dziś w desperacji chciałam uśpić syna przy cycu, a on przez sen zaczął mnie gryźć i jak mu zabierałam sutka to on się śmiał przez sen... Uczucie jak opisuje Kugela ostre szpileczki. Minie trochę czasu zanim się zeszlifują