reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

Wydawało mi się, że dziś już tu pisałam, ale chyba jednak nie,
U nas przebiła się dolna lewa jedynka, i idzie prawa. Dziś odpaliłam latarkę w telefonie R. i zagrzebałam w paszczy, no i wypatrzyłam na dziąsełkach bulweczki i słodkie kwadraciki ząbków :-D

reklama
kugela, Yola- co Wy za sówki macie..? dzizasie...
nie mówię głośno, bo Tymianek jak usłyszy to zechce z kolegami biegac po północy...:rofl2:

ja narzekam, bo my już miewaliśmy przespane całe nocki.. a tu dupiszcze blade.. zamiast lepiej to cyrk..

annte - gratuluje :-) Takie male zabki sa slodkie dopoki nie przyszczypia palca :-p

Tymek dawaj do nas, impreza sie dopiero rozkreca :cool2:

A u nas ciągla prawa jedynka nie wyszła:dry: kłuje w palec ale wyjsc nie chce ....ciekawe kiedy to nastąpi :dry::confused: obok widze lewa sie juz szykuje ale jak tak dalej pójdzie to do 18 mu nie wyjda te zęby :-p

annte- ja codziennie latarką z telefonu świece i nic tam nie ma,
pasuje już, bo może te marudzenia to jednak nie zęby..
dziś noc lepsza, spał do 5, a później do 8..

kugela- niestety Tymszan kocha spanie /jak mama/ i impreza owszem, ale do 20* ;-)
(*odpukuję w swoje niemalowane jeszcze czoło)

zębiastym gratulacje:-) i oby reszta szła bezboleśnie!!!!!!!!
:-):-)

paulinka - gratuluje, doczekalas sie :-)

marisamm - moj tez lubi spac ale najwyrazniej nie o tej porze, co ja bym sobie zyczyla :baffled: Moze to dlatego, ze ja w ciazy pozno chodzilam spac? :zawstydzona/y:

Hmm tak do mnie właśnie dotarło... gdzie tych zębów szukać? Z przodu dziąsła czy na górze one wypełzają? :sorry2::confused:

Wczoraj "pochwaliłam", że koło północy spać chodzi, taa.. byłam tak padnięta, że po napisaniu tego posta poszłam z małym do łóżka w nadziei, że się wyciszy. Oj naiwna ja :-p Po 4 zasnęliśmy tak na dobre :-p

reklama
ha, Yolanta! Nasz zasnal "wielkodusznie" ok. 1 w nocy a o 4:30 zrobil sobie i nam pobuke do 6 po czym chrapnal do 11. O 9 mu zrobilam ja mu pobudke, bo mi grozil zator - ale przeciwko takiej pobudce to on nic nie mial, nawet oczu nie otworzyl tylko wydoil i spal smacznie (doslownie) dalej :-)