reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki, ząbki.. idą ząbki!!

reklama
U nas pierwsze dwa ząbki pojawiły się bez jakiś wielkich tragedii, było marudzenie i płacz ale to norma więc luz. Wtedy jak jej wyszły to na wieczór patrzyłam i nic nie było a rano o 6:30 obudziła się z takim płaczem że nie dało się jej uspokoić a ja tego nie skojarzyłam że to mogą być zęby. Koło 8 patrzę w buziaka a tam dwie przebite jedyneczki:-):-) Teraz czekamy na górne, coś się chyba zaczyna dziać ale jeszcze ich nie ma:-)
Marisamm ja kupowałam Viburcol bez recepty:-)

MArisamm viburcol jest na recepte moja siostra jest farmaceutka i mowila ze raczej na recepte ale w niektórych aptekach czasami sprzedaja bez recepty

może faktycznie zależy od apteki; nie byłam i nie pytałam, tylko sprawdziłam póki co w necie;
ale trochę to głupawe, że w 1 miejscu kupi się bez recepty a w drugim już niet!

u nas kolejny dzień z cyklu marudzenie, jedna akcja z bolącym dziąsełkiem, zębów dalej nie widac..

reklama
Witajcie, u nas wczoraj babcia wystukała łyżeczką ząbek :) Dolna lewa jedyneczka :) Jeszcze się nie przebiła, ale pod palcem już czuć jaka jest ostra. Mała jest troszkę marudna, trze nosek oczka i ciągnie uszko, budzi się w nocy i płacze, jak na razie smarowałam dentinoxem, pomaga.