reklama
anik.
Mama Krzysia :)
Trudna, to mało powiedziane... Nie wiedziałam, że mam w sobie takie rezerwy siły, pokłady cierpliwości i nie wpadam w panikę co godzinę
Belinea
Zaangażowana w BB
Na pewno będę częściej tu zaglądała.
U mojej Majki wychodzi już drugi ząbek, pierwszy jest już bardzo widoczny. Jak się uda to zrobię zdjęcie. Choć niezbyt chętnie pozwala mi ,,grzebać'' jej w buzi. Nawet jak chcę posmarować jej dziąsełka. Biedna męczy się przez to ząbkowanie.Niestety nie tak jak ja kiedy byłam mała, mama nawet nie wiedziała kidy mi ząbki wyszły. Majka ma chyba wszystkie możliwe objawy. Szkoda, że maluchy się nie rodzą z ząbkami już
U mojej Majki wychodzi już drugi ząbek, pierwszy jest już bardzo widoczny. Jak się uda to zrobię zdjęcie. Choć niezbyt chętnie pozwala mi ,,grzebać'' jej w buzi. Nawet jak chcę posmarować jej dziąsełka. Biedna męczy się przez to ząbkowanie.Niestety nie tak jak ja kiedy byłam mała, mama nawet nie wiedziała kidy mi ząbki wyszły. Majka ma chyba wszystkie możliwe objawy. Szkoda, że maluchy się nie rodzą z ząbkami już
ooj Twoja córcia to chyba rekordzistka.Moja coreczka tez juz ma zabki-az 8 ! jednak zabkowanie to ciagle katar i kaszel brrr
my dalej bezzębni, to znaczy kto jak kto, ale Młody na pewno
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
gratuluje ząbków
mi też dentystka mówiła,że im ząbki później tym lepiej...
Ale nie ukrywam ząbek w paszczy mojej Laurusi by mnie ucieszył
mi też dentystka mówiła,że im ząbki później tym lepiej...
Ale nie ukrywam ząbek w paszczy mojej Laurusi by mnie ucieszył
aksmobulka
Fanka BB :)
dziś zajrzałam do buziaka Oliwci i ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu pojawia się ząbek....jest go narazie troszku widać ale za to czuć dobrze jak zagryzie...:0 ile czasu tak mniej więcej wykluwa się całość??
reklama
Mysiochomis
:*
Gabrych na dniach dostanie oba całe zęby górne tak jak zapowiedziałam koniec z cycowaniem... wątpie że zakończe to całkowice ale postaram się ogramiczyć tylko do karmienia rano na dzień dobry