reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

Melduję, że mamy zęba nr 3:-D Z każdym zębem maruda coraz większa, przy piątkach udręczona matka wyjdzie oknem:baffled: No chyba, że to paskudny charakter się krystalizuje u Młodej...:-p

reklama
No Florcia gratulujemy licznego uzębienia. Zdradź Adasiowi tajemnice jak to się robi żeby zębolki wylazły ?:-)

Florka - super!!! gratulujemy!!
u nas wciąż zębów nie ma, jakoś tak mi sie wydaje że dopiero w marcu cos w buzi ujrzymy:sorry2:

Wyszła górna prawa jedynka:-)Ząbek do pary wyjdzie na moje oko za około tydzień
Adasiu, metoda jest, ale Twojej mamy mi na nią szkoda..... trzeba jęczeć, stękać i krzyczeć ile sił w płucach cae dnie i noce, a jak mama już szuka w internecie formularza przekazania dziecka do domu dziecka, to wtedy triumfalnie dzwonimy zębem o łyżeczkę, mama się rozczula i do kolejnego zęba mamy spokój:-D:-D

No no Florcia gatulację.Surv nie załamuj się,słyszałam już od wielu osób że górne jedynki idą dosyć boleśnie

reklama
Adasiu, metoda jest, ale Twojej mamy mi na nią szkoda..... trzeba jęczeć, stękać i krzyczeć ile sił w płucach cae dnie i noce, a jak mama już szuka w internecie formularza przekazania dziecka do domu dziecka, to wtedy triumfalnie dzwonimy zębem o łyżeczkę, mama się rozczula i do kolejnego zęba mamy spokój:-D:-D

Surv jesteś niesamowita. Więc mama po bujnym opisaniu ząbkowania wybiera bezzębne dziecko :-)
Nam jeszcze się nie przebiła jedyneczka ale też myślę że to kwestia 1-2 tygodni. No ale zobaczymy kiedy jaśnie ząb zdecyduje się przebić :-D

Do góry