reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

U nas po stwierdzeniu przez teściową że to nie ząbki zaczęłam się przyglądać bo przecież białe plamki były. No ale okazało się że to nie ząbki :-(więc nadal jesteśmy bezzębni aczkolwiek ma bardzo spuchnięte dziąsła na miejscu jedynek dolnych i oczywiście ślinienie mocne oraz wszystko wpycha do buzi co znajdzie się pod ręką:-)
Może nowy rok przywitamy z pierwszym zębem..

reklama
oj u nas chyba cos bedzie,bo maly od trzech dni zuje gume,tzn tak rusza buzka jakby zul gume,albo jak stary dziadek bez zebow.Ogolnie troche niespokojny i ze zloscia wszystko do buzki pakuje.Moze na gwiazdke bedzie jakas perelka:tak:

a ja dzisiaj nakładając Małemu żel na dolne dziąsełka na 100% wyczułam dwie dolne jedynki;-) jeszcze się nie przebiły, ale są na pewno i chyba niedługo pokażą się na światło dzienne bo Antek wariuje:szok:

Madzia737 witaj serdecznie!!!!! mam nadzieje ze przeprowadzka sie udała i juz jestes do naszej dyspozycji:-):-):-):-) moj Radziuch tez tak rusza zebami jak by żuł gumę lub ćwiczył szczeke a ja sie zastanawiałąm czy to nie jakis włos w buzi itp.....eheheh
Liwus Kate fajnie byloby kiedys powiedziec dzieciaczkom ze to Gwiazdor przyniósł pierwsze ząbki pod choinke hihihi

u nas też pod choinke prezenty przynosi aniołek, a pod poduchę 6 grudnia Santa :tak:
i pewnie juz nowych ząbków przez chwilę nie będzie, choć paluszki w buzi zostały:-)

dzieki za mile powitanie:tak:Narazie moge poklikac na bb,wiec oczywiscie jestem do waszej dyspozycji:-D,ale jak wrocimy ze swiat,to bedziemy musieli jeszcze poczekac na internet,mam nadzieje,ze niedlugo,bo strasznie bez Was nudno.

U nas w wigilie sa prezenty od gwiazdki,a od Mikolaja 6.12.

reklama
Do góry