reklama
post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
Tymciu, no brawo..
My nadal bezzębnie:-):-):-):-):-)
My nadal bezzębnie:-):-):-):-):-)
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
No a u mnie a raczej u Adasia teściowa zajrzała do buziaka adasiowego i stwierdziła że zęby się wcale nie przebiły ,że już je widać ale nie są jeszcze na wierzchu :-(Mimo to ja w to nie wierzę bo wg mnie trochę przebite przez dziąsła są i dzisiaj będę stukać łyżeczką :-)
A Tymusiowi gratulujemy ząbalka
A Tymusiowi gratulujemy ząbalka
dziękujemy ciociom za gratulki:-)
Tymus bardzo cieszy się z ząbka i skutecznie próbuje go na mamusi
teraz jak karmię to proszę syna żeby nie zaciskał dziąsełek na cycuszku bo (szantaż emocjonalny) nie dostanie go więcej;-)
a maruda jest dalej więc to nie koniec cierpień
Tymus bardzo cieszy się z ząbka i skutecznie próbuje go na mamusi
teraz jak karmię to proszę syna żeby nie zaciskał dziąsełek na cycuszku bo (szantaż emocjonalny) nie dostanie go więcej;-)
a maruda jest dalej więc to nie koniec cierpień
lemonnka
Aktywna w BB
Tak sie zastanawiam, czy to może ząbek - dzis rano Szymek miał zakrwawione dziąsełko, ale cholera mała nie da sobie zobaczyć nie wiem moze tylko podrapał sobie, chociaż nie sądze bo paznokietki ma obcięte. Fakt ślini sie okropnie od kilku tygodni, czasem strasznie płacze i nerwowo wpycha rączki do buzi. Czy to są oznaki idącego ząbka?
"Fakt ślini sie okropnie od kilku tygodni, czasem strasznie płacze i nerwowo wpycha rączki do buzi. Czy to są oznaki idącego ząbka? "
lemonka te objawy to jak najbardziej tyle że różnie długo to może u dzieciaczków trwać
a u nas z tym całym ząbkowaniem jakieś ropki pojawiły sie w oczkach i przemywam - mam nadzieję, że w nic gorszego to się nie zamieni
lemonka te objawy to jak najbardziej tyle że różnie długo to może u dzieciaczków trwać
a u nas z tym całym ząbkowaniem jakieś ropki pojawiły sie w oczkach i przemywam - mam nadzieję, że w nic gorszego to się nie zamieni
reklama