reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

reklama
Surv - gratulacje dla Laury!!! a ostro dawała sie we znaki siostrze jak ząbek wychodził??
U nas też brak, podejrzewam, ze jeszcze chwilę to potrwa.

Surv to Lauruni gratulujemy ząbka:tak:
Beaa Kuba tez ma takie plamki- 2 na dole własnie w miejscu jedynek, ale stukałam mu łyżeczką i nic nie słychać:-D;-)

Brawo Laura, Michalinka gratuluje zabka:-)
Moja chrzesniaczka ur6.06.08 ma juz dwa zabki. Misia chyba jeszcze dlugo bedzie czekac:-(.Mojego meza siostrzenicy wyszedl zabek w wieku 10miesiecy. Sebie wyszly zeby w wieku 3miesiecy.

Dziękujemy za gratulacje, przekażemy małymu wampirkowi:-D
Mała była parę dni wcześniej marudna potwornie, jeszcze wczoraj w kinie, zastanawiałyśmy się skąd taka dzika awantura, bo Laura zwykle podobnie jak Flora kino uwielbiała i siedziała z rozdziawioną buzią z zachwytu, a wczoraj było non stop marudzenie...ale w sumie oprócz ślinienia się masakrycznego, takiego jak wszystkie nasze dzieci mają, to tylko ten ostatni kilkudniowy etap był uciązliwy.

a u nas dziś pojawił się ząbek:-):-):-):-):-):-):-)
lewa dolna jedyneczka się wybiła przez dziąsło
ale mam radochę:tak:
Tymuś tatusiowi sprawił prezent w wigilię urodzin - pewnie będzie oblewanie
a mama jak zwykle woda mineralna niegazowana:tak:

Tymuś - gratulacje:tak::tak::tak: Jula bezzębna:-D:-D:-D Szczerze mówiąc jakoś nam ( a właściwie mnie) się nie spieszy:rofl2::rofl2::rofl2: hehehehehe......wyrodna matka ze mnie. Spokoju by chciała:szok:

reklama
Do góry