reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

poprawka to nie górna lewa dwójka lub jedynka tylko prawa górna jedynka, prawa górna dwójka i lewa górna dwójka. Jedynka już tak 1/2 wystaje pozostałe mniej. jeszcze chwilka i będziemy mogli przytulic się do Florci ;-)
Na razie to będzie 2 +1/2+1/2+1/2 = 3,5 zęba :-p jakieś.

reklama
oj to jak Wy liczycie bo zmyliły mnie te 1/2 ja jak nam przebije dziąslo to licze jako ząbek?
No i przyczyna kiepskiej nocy i dnia dzisejszego są kolejne zęby które juz widac ale jeszcze nie przeciely dziąsla jeszcze blonka jest..

Skopiowałam Post;-)
0 zębów:

Lena
Maciuś
Wiki
Zuzu
Blu
Tosia
Kuba
Zainab
Zosia
Ika

1 ząbek
Oliwka
Olga

2 zęby
Misiek
Tymek
Szymon
Julka

3 zęby
Antoś

4 zęby
Gabi
Misia
Szymon Heksy

5 zębów
Florka debeściara:biggrin2:

6 zębów
Maks?? debeściak

aha idą górne jedynki, lewą już prawie widać, ale jeszcze jej nie liczę dopóki się nie przebije:-p

No to jeśli przebicie się liczy to się przepisujemy :-D

Za Kate;-)
0 zębów:

Lena
Maciuś
Wiki
Zuzu
Blu
Tosia
Kuba
Zainab
Zosia
Ika

1 ząbek
Oliwka
Olga

2 zęby
Misiek
Szymon
Julka

3 zęby
Antoś

4 zęby
Gabi
Misia
Szymon Heksy

5 zębów
Florka debeściara:biggrin2:
Tymek Haszi

6 zębów
Maks?? debeściak

reklama
A u nas idą zębiszcza!!!

Trzy są już pod wierzchem!! Lewa górna jedynka już widoczna alen ie przebita i dwie dolne jedyneczki też widoczne ale nie przebite... a dziąsełka bolą Zu oj bolą...

ale zabezpieczyłam się ostatnio orajelem i stosujemy... faktycznie pomaga :tak::-D

Do góry