reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

Gratulujemy Adasiowi i Gabi i zmieniamy listę.
u nas tez już 6

0 zębów:
Lena
Maciuś
Wiki
Zuzu
Blu
Tosia
Kuba
Zainab
Zosia
Ika

1 ząbek
Oliwka
Olga
Adaś

2 zęby
Misiek
Szymon
Julka

3 zęby
Antoś

4 zęby
Gabi
Misia
Szymon Heksy

5 zębów
Florka

6 zębów
Maks
Gabi
Tymek H

Ostatnia edycja:
reklama
Wow!wymiatacie z tymi zębolami:-D
Adaś garulujemy perełki!Gabi no ty to za niedługo będziesz miała komplet:-D
Kubul dalej bezzębny:-)

Hohoh, ale gnacie z zębami - widzę, że spadamy z listy:-p Nic to sądząc po nocnych rykach i dziennej marudzie, wkrótce nadrobimy:baffled:

Ja od soboty ma kosmos i w związku z tym poprosimy o korekte mamy razem
6 zeboli 4 na górze i 2 na dole.... ufff nocki jako tako dzinki gorsze....

0 zębów:
Lena
Maciuś
Wiki
Zuzu
Blu
Tosia
Kuba
Zainab
Zosia
Ika

1 ząbek
Oliwka
Olga
Adaś

2 zęby
Misiek
Julka
Maja

3 zęby
Antoś

4 zęby
Gabi
Misia
Szymon Heksy

5 zębów
Florka

6 zębów
Maks
Gabi
Tymek H
Szymuś

ja to sie powaznie zaczynam martwic o zeby mojego dziecka. dwa pierwsze wyszly w listopadzie i od tej pory nic, i wogole nawet ich jesczez nie widac, nie czuc:baffled: nie wiem o co chodzi, chyba rzeczywiscie udam sie do stomatologa

Pearl moim zdaniem nie ma powodu do zmartwień, przecież Szymek ma już zęby, na dalsze przyjdzie odpowiednia pora:tak:Kuba nie ma zębów i dla mnie luz, wyjdą jak będą chciały:-p

reklama
0 zębów:
Lena
Maciuś
Wiki
Zuzu
Blu
Tosia
Kuba
Zainab
Zosia
Ika