reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ząbki ząbki, czas na Was :)

Widze ze Florka narazie na prowadzeniu:-D

No i jak się nie zbierzecie do galopu, to tak zostanie:-p Po dzisiejszym bilansie: prawie wyszła prawa dolna dwójka, dwie pozostałe będą za jakiś tydzień - dwa, a następne w kolejności zbierają się czwórki:-) No i jak na krokodyla przystało, Florka łamaga nie rusza się tylko siedzi przyczajona w mule i czeka na przepływający obiadek....:-D

reklama
Survi Florka szaleje z tymi zebami, teraz to chyba nikt jej nie dogoni:-) Survi pisz wiecej na taka pogode Twoje posty jak znalazl:tak::-D

0 zębów:
Lena
Olga
Maciuś
Wiki
Zuzu
Blu
Tosia
Kuba
Zainab

1 ząbek
Oliwka

2 zęby
Misiek
Tymek
Szymon

4 zęby
Gabi
Misia

5 zębów
Florka

0 zębów:
Lena
Maciuś
Wiki
Zuzu
Blu
Tosia
Kuba
Zainab

1 ząbek
Oliwka
Olga

2 zęby
Misiek
Tymek
Szymon

4 zęby
Gabi
Misia

5 zębów
Florka

Ciociu Pablo, Olga ma 1 ząbek;-):-D

zapytalam mojego zaprzyjaznionego doktora jak to jest z zebami bo moj maly ma dwa od listopada i nic dalej. wiec on mi powiedzial ze generalnie z zebami jest tak ze dziecko powinno miec tyle ile miesiecy minus 6. mowil tez ze co miesiec powinniem sie jakis wykluwac..no ale wiadomo... teoria .w kazdym badz razie radzil mi ze jak boli to cos tam sie musi dziac i przydalaby sie wizyta u stomatologa co by sprawdzil czy nie rosna jakos krzywo:baffled: troche mnie to przerazilo ale jak tu takie malenstwo do dentysty wziac:dry:
no i wklejam wam fragment arcymadrej ksiegi
http://www.freeimagehosting.net/uploads/0de3e5f80e.jpg

reklama
Przy okazji Patrykowej wizyty u sadysty, pytałąm się o Tymcia. Doktorka stwierdziła, że przy dwuch nie ma sensu jeszcze przychodzić mogę przy 4 jeśli będe nalegać ale ona poleca około roczku. No ale jeśli dziecko bardzo płacze wygląda jakby zebuchy miały iść a tu dalej nic to może jednak warto.

Do góry