reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
A U NAS DZIS DOLNA LEWA DWOJKA moje dziecie z dnia na dzien coraz bardziej zebate
Gratulacje dla Martynki!
A U NAS DZIS DOLNA LEWA DWOJKA moje dziecie z dnia na dzien coraz bardziej zebate
gratulujemy
oska
Fanka BB :)
My również gratulujemy Martynce
Amelcia ma dwie dolne jedyneczki i już lada dzień pojawi sie dolna lewa dwójeczka :-) już ją widać..ale jeszcze się nie wybiła Córcia również traci odrobinkę apetyt przed wybijaniem..ale i tak jest baaaardzo grzeczna nie marudzi i noce całe przesypia ;-)jeszcze nie miałam potrzeby by podawać jej coś poza bobodentem Kochany Skarb :-)
pozdrawiam wszystkie Zębiaczki i lutowe Mamusie
Amelcia ma dwie dolne jedyneczki i już lada dzień pojawi sie dolna lewa dwójeczka :-) już ją widać..ale jeszcze się nie wybiła Córcia również traci odrobinkę apetyt przed wybijaniem..ale i tak jest baaaardzo grzeczna nie marudzi i noce całe przesypia ;-)jeszcze nie miałam potrzeby by podawać jej coś poza bobodentem Kochany Skarb :-)
pozdrawiam wszystkie Zębiaczki i lutowe Mamusie
reklama
Tak się cieszyłam, że pierwszy ząbek przebił się bezboleśnie, a tu niestety drugi przebija się w wieeelkim bólem. Dzisiejsza nocka do połowy zarwana. Wczoraj Oli zasnęła o 21, niestety obudziła się o 23 i zaczęło się popłakiwanie. Oczy się zamykały ze zmęcznia a ona nie mogła zasnąć. Cycki to mi odpadały już, bo ssanie ją częściowo uspokajało. Zapakowałam Viburcol, dałam 2 razy Nurofen i w końcu padła o 2, ale i tak spała bardzo niespokojnie. Rano zmierzyłam jej goraczkę, bo wydawała się gorąca i ma 37,9 st a na dziąśle nad lewą jedynką zbiera się ropka, ząb się częściowo przebił, ale niestety nie do końca, więc to jeszcze nie koniec bólu. Zaparzyłam szałwię i przecieram gazikami jałowymi jak się zbierze ropka.
A może powinnam iść do lekarza jeśli zbiera się ropka? Jak myslicie?
A może powinnam iść do lekarza jeśli zbiera się ropka? Jak myslicie?