reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Gratulacje dla Oliwki!Kasiad a tak sie martwiłas
To by się zgadzało, bo Oli właśnie 3 dni przed wyjściem ząbka straciła apetyt na wszystko inne oprócz cycusia.Czy dziecko na zabki jest niejadkiem???? Julcia od czasu tych goraczek tylko pije z cycusia...nie chce kaszki, zupki nawet ulubionych chrupek
Czy dziecko na zabki jest niejadkiem???? Julcia od czasu tych goraczek tylko pije z cycusia...nie chce kaszki, zupki nawet ulubionych chrupek
moja wtedy tylko piła mleczko a innego jedzenia nie tkneła i tez tak przez 3 dni tuż przed wybiciem ząbka
Majka też jeszcze gorzej je. Gdy przebijała jej sie górna jedyneczka, to nawet przy cycu płakała. Najdziwniejsze jest to, że wtedy pociągnęła moje mleko z butelki. A tego nie robiła nigdy, bo nie chciała. Niestety zdarzyło się to tylko raz.
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
widze, że coś nasz klub bezzębnych dzieciaczków się pomniejsza, ale my wiernie pozostajemy bezzębni ;-)/quote]
Rosmerta my też jeszcze ciągle bezzębni;-)
Gratulacje dla długo wyczekiwanego pierwszego ząbka u Oli
reklama
Dziękujemy wszystkim za gratulacje
Pierwszy ząbek wyszedł bezboleśnie, ale minionej w nocy Oli trochę gorzej spała, mocno się kręciła i postękiwała przez sen, nie budziła się nadal co prawda, ale widziałam, że się męczy. To pewnie przez drugą jedynkę, która lada dzień się przebije. Ok 5 wpadłam na pomysł, żeby ją obudzić i dać jej Nurofenu i po nim spała już elegancko bez kręcenia i stękania. Dziś przed zaśnięciem też jej dałam Nurofen.
Pierwszy ząbek wyszedł bezboleśnie, ale minionej w nocy Oli trochę gorzej spała, mocno się kręciła i postękiwała przez sen, nie budziła się nadal co prawda, ale widziałam, że się męczy. To pewnie przez drugą jedynkę, która lada dzień się przebije. Ok 5 wpadłam na pomysł, żeby ją obudzić i dać jej Nurofenu i po nim spała już elegancko bez kręcenia i stękania. Dziś przed zaśnięciem też jej dałam Nurofen.