aniiuusia1990
Fanka BB :)
Część, od jakiegos czasu czytam to forum... 6grudnia dowiedziałam się że jestem w ciąży poprzez test ciążowy, 13 grudnia ciąża została potwierdzona u lekarza, był pęcherzyk zarodek (0.15mm) dwa dni później dostałam rano krwawienia poszłam do Pani doktor przy badaniu wyszło że wszystko ok zarodek jest (0.21mm)5w5d po tygodniu miałam przyjść na kontrolę jako że trzeba sprawdzić czy bije serduszko. 22 grudnia poszłam, niestety serduszko nie biło zarodek przestał się rozwijać (0.22cm) pokazywało 5w5d... Dla pewności 23 poszłam do innego lekarza który stwierdził że najpierw trzeba zrobić badania bety bo obumarcie zarodka widać jak ma 6mm on tylko widział pęcherzyk i ciałko żółtkowe- myślę że pierwsza Pani doktor miała lepszy sprzęt. Kazał po świętach wykonać betę niestety pierwsza wyszła 7999 a dwa dni później 6997... W sylwestra miałam zabieg. Teraz dwa dni temu dalej nie mając okresu po zabiegu wykonałam test ciążowy wyszły bardzo mocne dwie krechy z mężem zaczęłam współżyć bez zabezpieczenia po tygodniu od zabiegu. Wczoraj wykonałam pierwsze badanie bety i wyszło 17255 jestem przerażona że taka wysoka progesteron 27.77 poszłam do pani doktor innej bo tylko tam było dostępne miejsce widać pęcherz i ciałko żółtkowe- z wielkości pęcherze wychodzi 4w5d... Za tydzień mam kontrolę. Norma bety to 6tydzien a ja 6 tygodni temu miałam zabieg... Idę w poniedziałek powtórzyć ale czy któraś z was miała przypadek tak wysokiej bety i braku zarodka i serduszka bo ciąża wcześniejsza jeszcze?