reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawy i zabawki

A ja w Tesco kupiłam taką książeczkę słonia niebieskiego. No cud miód ucho od śledzia, pełen zachwyt. Nawet w samochodzie wolał gadac i ragac szeleszczace strony niz spac. A kupiłam za 15 zł, ale teraz jest chyba za 20, jakas promocja musiała byc, choc nic nie pisało.
Do tego kupilismy pałąk na fotelik, bo z bujaczka nam zginał (już znalazłam) i też jestem zadowolona, warto było wydac te 45 zł.
Na przyszłośc polecam Szceniaczka uczniaczka z Fishera, nam się aprawdził. tylko taka mała uwaga, jak go kupicie to koniecznie skserujcie sobie paragon, bo my tego nie zrobilismy, po 2 miesiącach nózka przestała kontaktowac a paragon czysty - wszystko wyblakło - i nici z reklamacji... To tak do wszystkich zabawek z gwarancją.

reklama
mój misiek dostał takiego pieska, jego łapki to takie trąbki a uszka jak się dotyka to szeleszczą i to jest jego pierwsza zabawka którą się zainteresował. do tej pory nic. ostatnio mały został z moją mamą i ona piła kawę z sąsiadką to mówi że normalnie prawie zapomniała że misiek leży na łóżku koło niej

Dziewczyny sezon na pikniki, festyny itp. Kupcie balona wypełnionego helem- polecam jednokomorowego bo dłużej wytrzyma). Niuńka wpatruje się w niego przez cały czas, gada, uśmiecha się. Przyczepiamy jej też wstążkę od balona do nóżki i jak się rusza to balon razem z nią- SUPER ZABAWA:tak::tak::tak:
Teraz troszkę sflaczał to daję jej do rączek- strasznie się cieszy jak jej szeleści, muszę tylko pilnować żeby nie brała do buzi.
rewelacyjny pomysl naprawde! dzis kupilismy i wyprobowalismy taki balon! ile to ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec na forum...

A ja zakupiłam taką kubusiową kolorową piszczącą książeczkę kąpielową-jest super!Młoda ją wygina na wszystkie strony ,gryzie, przeglada ,wali się w głowę i wiem ,że nie nabije sobie guza:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a mi strasznie podoba się taka zabawka LAMAZE Konik 27015 TOMI.pl Warszawa ale chyba jaszcze poczekam bo Kuba jest na nią trochę za mały. W ogóle to bardzo fajne zabawki mają z tej firmy Kuzynka męża przywiozła nam z Anglii o taka matę
107rk0n.jpg

20u669x.jpg

Ostatnia edycja:
Małpko a gdzie kupiłaś??? I za ile :-p:-p:-p
w sklepie z zabawkami za 15 zł:tak:rewelacyjna !!super nadaje się dla takich maluchów bo jak dam młodej grzechotkę to boje się że się walnie w głowe a napewno się walnie a potem ryczy, zresztą wylatują jej jeszcze z rączek grzechotki, maskotki sa oki ale naje się kłaczków a takie książki można maltretować i gryżć do woli:-)

Myśmy walenie się w głowę grzechotką już przerabiały :-) Książeczki mam ze dwie od babci, ale nie próbowałyśmy. Za to z bezpiecznych zabawek kupiłam Majeczce wczoraj dwa wodne gryzaki Canpola (bo się strasznie ślini i pakuje łapy do dzioba, więc może to już zęby?), a do tego świetnie się u nas sprawdza Słoń kupiony w sklepie Tchibo (słoń ma wypchaną tylko głowę i trąbę, więc świetnie się nadaje do ciągnięcia we wszystkich kierunkach) :-D

reklama
U nas najlepszymi zabawkami od kilku dni sa pieluszki, moje apaszki i chustki. Muszą być kolorowe i mieć różną fakturę:-) I zawsze trafiają do buzi

Do góry