reklama
Bubbles
Fanka BB :)
Agacio my tez mamy te zyrafke
Filciu dostal ja juz na chrzest od wuja chrzestnego, wiec najpierw z upodobaniem bawil sie nia Aleks, teraz Filciu uwielbia przede wszystkim same pileczki, a jak go stawiam przy niej to trzyma sie kurczowo tych 'uszu', a jak go podtrzymuje to gmera przy tych ruchomych rozkach zyrafy
Mysle, ze bedzie rowniez swietna do wspinania sie, ale narazie tego nie potrafimy.
Filciu dostal ja juz na chrzest od wuja chrzestnego, wiec najpierw z upodobaniem bawil sie nia Aleks, teraz Filciu uwielbia przede wszystkim same pileczki, a jak go stawiam przy niej to trzyma sie kurczowo tych 'uszu', a jak go podtrzymuje to gmera przy tych ruchomych rozkach zyrafy
Mysle, ze bedzie rowniez swietna do wspinania sie, ale narazie tego nie potrafimy.
P
paulina007
Gość
dziewczyny ja z chęcią przyjrzę się również jakimś innym propozycjom , bo jak narazie widzę same pchacze. ciężki wybór z tymi zabawkami.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
widziałam tez tego hipcia ae myslałam ze Ci się ie spoidoba i nie wstawiałam linka
paulina same pchacze bo ania poprosiła o pomoc w wyborze pchacza ;-)
a Ty w jaim stylu szukasz zabawki?? do czegoś ma służyć czy od tak sobie chcesz coś kupić?? :-)
paulina same pchacze bo ania poprosiła o pomoc w wyborze pchacza ;-)
a Ty w jaim stylu szukasz zabawki?? do czegoś ma służyć czy od tak sobie chcesz coś kupić?? :-)
P
paulina007
Gość
vi oś fajnego na roczek ) hehe dużo czasu jeszcze wiem wiem
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
na roczek fajne byłyby lego duplo
lub jakiś helikopter fajny , albo statek piracki :-)
lub też ta zebra skoczek fisher price :-)
możesz też kupić jakąś kolejkę ,
co jeszcze ... aha garaż samochodowy ze zjeżdzalniami:-)
jesli jeszcze nie masz to walsnie stolik edukacyjny :-)
linków moge Ci kilka podać:
taki ma Emma i się nim uwielbia bawić kupiliśmy jej na gwiazdkę:
HELIKOPTER DO LITEREK I CYFEREK MÓWI PO POLSKU (2068239962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
taki kupowalismy 3 krotnie na roczek bo robi furorę wśród roczniaków:
Mega Bloks duży STATEK PIRACKI dźwięk ruch Łódź (2082588341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są też takie:
GRAJĄCO JEŻDŻĄCY STATEK PIRACKI W-WA (2084194812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moze byc do kąpieli :Statek piracki Kubuś Puchatek do kąpieli Disney (2039174754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zebry link podawałam
Smyths Toys Fisher Price Bounce and Spin Zebra - YouTube
kolejuki różne:
Zestaw Mega Bloks-kolejka KUBUSIA PUCHATKA (2072359822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grający pociąg z torami dla dzieci 12m+ / kolejka (2032063106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOLEJKA CIUCHCIA EDUKACYJNA DLA MALUCHA W-WA (2067494856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wader Kid Cars Kolejka 4,5 metra (2077335187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to ma Emma i tez uwielbia się bawić.. i nawe Vi się bawi więc satrczy na długo:
POCIĄG FISHER PRICE, ŻYRAFA FISHER PRICE 9 KLOCKÓW (2078161145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LITTLE PEOPLE Muzyczny Pociąg Zoo M0532 (2084644036) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z lego nie dam linków bo sa różne i różne ceny .. nawet po 200zł.. a nie wiem jaki by Tobie odpowiadał..
wpisz na allegro lego dluplo i będziesz miała :-)
możesz też wpisać mega bloks
to one pasuja tez do duplo
lub jakiś helikopter fajny , albo statek piracki :-)
lub też ta zebra skoczek fisher price :-)
możesz też kupić jakąś kolejkę ,
co jeszcze ... aha garaż samochodowy ze zjeżdzalniami:-)
jesli jeszcze nie masz to walsnie stolik edukacyjny :-)
linków moge Ci kilka podać:
taki ma Emma i się nim uwielbia bawić kupiliśmy jej na gwiazdkę:
HELIKOPTER DO LITEREK I CYFEREK MÓWI PO POLSKU (2068239962) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
taki kupowalismy 3 krotnie na roczek bo robi furorę wśród roczniaków:
Mega Bloks duży STATEK PIRACKI dźwięk ruch Łódź (2082588341) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
są też takie:
GRAJĄCO JEŻDŻĄCY STATEK PIRACKI W-WA (2084194812) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moze byc do kąpieli :Statek piracki Kubuś Puchatek do kąpieli Disney (2039174754) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
zebry link podawałam
Smyths Toys Fisher Price Bounce and Spin Zebra - YouTube
kolejuki różne:
Zestaw Mega Bloks-kolejka KUBUSIA PUCHATKA (2072359822) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Grający pociąg z torami dla dzieci 12m+ / kolejka (2032063106) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KOLEJKA CIUCHCIA EDUKACYJNA DLA MALUCHA W-WA (2067494856) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wader Kid Cars Kolejka 4,5 metra (2077335187) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
to ma Emma i tez uwielbia się bawić.. i nawe Vi się bawi więc satrczy na długo:
POCIĄG FISHER PRICE, ŻYRAFA FISHER PRICE 9 KLOCKÓW (2078161145) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
LITTLE PEOPLE Muzyczny Pociąg Zoo M0532 (2084644036) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
z lego nie dam linków bo sa różne i różne ceny .. nawet po 200zł.. a nie wiem jaki by Tobie odpowiadał..
wpisz na allegro lego dluplo i będziesz miała :-)
możesz też wpisać mega bloks
to one pasuja tez do duplo
Ostatnia edycja:
P
paulina007
Gość
niewiem ale lego to jeszcze dużo dużo za mały moim zdaniem :-):-)
ale pociągi są fajną różnorodnością. zebrę mamy stoi i narazie zaciekawia. kupiliśmy bo była dobra cena.
ale pociągi są fajną różnorodnością. zebrę mamy stoi i narazie zaciekawia. kupiliśmy bo była dobra cena.
reklama
P
paulina007
Gość
no jak ktoś ma ogród to świetna sprawa ))) otwarcie powiem zazdroszczę