reklama
Ostatnia edycja:
A ja to jestem nienormalna.Boję się kupić...żeby nie miał za dużo i żeby nie wpadł w nawyk zabawy 5minut jedną zabawką i do kąta.Zanim mu kupię cokolwiek to zastanawiam się 800razy czy to rozwojowa zabawka,jak będzie się nią bawił za miesiąc, dwa itd. nie ma ikonki z waleniem się młotkiem po łbie, a by się przydała do tego mojego postu
Żelka
Fanka BB :)
teraz raczej nie wpadnie w nawyk ... jak mądrze będziesz użytkować ( czyli dawać po 2 - 3 zabawki do wyboru) i zmieniać zestawy co pare dni ... Gorzej jak 3 - 4 latki dostają codziennie resoraka bo inaczej wrzask i histeria - widziałam takie przypadki to, aż miałam ochote wypieprzyć wszystkei zabawki do kosza ... a matke w tylek zlać
Tak Jaipur zgadza się Nie jest to wcale nienormalne że się po stokroć zastanawiasz Najlepsze są zabawki które starczają na długo, że jak jest dziecko małe to coś tam robi a jak podrośnie to odkrywa w zabawce coś nowego.
Wychodzę z założenia że mogę sprzedać jak okres fascynacji daną zabawką minie, a jak ma się dużo to część można schować i za jakiś czas wyciągnąć później schować znowu i znowu jest WOW.
Mnie też by się ikonka z młotkiem przydała bo już miałam kup teraz zrobić i kupić zabawkową maszynkę do golenia (brody) bo już sobie wyobraziłam jak stoją we dwóch w łazience tata się goli a Franek udaje że się goli
Wychodzę z założenia że mogę sprzedać jak okres fascynacji daną zabawką minie, a jak ma się dużo to część można schować i za jakiś czas wyciągnąć później schować znowu i znowu jest WOW.
Mnie też by się ikonka z młotkiem przydała bo już miałam kup teraz zrobić i kupić zabawkową maszynkę do golenia (brody) bo już sobie wyobraziłam jak stoją we dwóch w łazience tata się goli a Franek udaje że się goli
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oj m y mamy bardzo dużo zabawek
ale zanim ja cos kupię, albo jak ktoś oyta co kupić na uoirsziny gwizdkę itp
zanim cos wybiorę to też się ze 100 razy z\stanawiam żeby się przydała i równiez na póxniej
albo jak z rolkami..
po co Vi na zimę kupa zabawek na "teraz" zazyczyłam sobie rolki zeby miała na wiosnę zamiast 10 podobnych zabawek którymi będzie sie bawić już
i tak sobie rolki czekają:-) do wiosny :-)
tak samo uwazam ze mało mam zabawek zbędnych które sie nie przydały nigdy lub znudziły
praktycznie wszystkie sa ciągle w obiegu :-) i to mnie cieszy :-)
agacio jak dla nie żyrafka fajnie wygląda.. ale mało atrakcyjna jest. bo wrzucasz kulkę spada i ,.. koniec... któtka muzycza i to wszystko..
kolezanka taka ma... kupiła synowi
a ja od zawsze patrzyłam co niby w niej takiego super.. i do mnie nie przemówiła jednak
ale zanim ja cos kupię, albo jak ktoś oyta co kupić na uoirsziny gwizdkę itp
zanim cos wybiorę to też się ze 100 razy z\stanawiam żeby się przydała i równiez na póxniej
albo jak z rolkami..
po co Vi na zimę kupa zabawek na "teraz" zazyczyłam sobie rolki zeby miała na wiosnę zamiast 10 podobnych zabawek którymi będzie sie bawić już
i tak sobie rolki czekają:-) do wiosny :-)
tak samo uwazam ze mało mam zabawek zbędnych które sie nie przydały nigdy lub znudziły
praktycznie wszystkie sa ciągle w obiegu :-) i to mnie cieszy :-)
agacio jak dla nie żyrafka fajnie wygląda.. ale mało atrakcyjna jest. bo wrzucasz kulkę spada i ,.. koniec... któtka muzycza i to wszystko..
kolezanka taka ma... kupiła synowi
a ja od zawsze patrzyłam co niby w niej takiego super.. i do mnie nie przemówiła jednak
gag
Fanka BB :)
ostatnio zakupiłam dwie zabawki i już widzę jak mnie teściowa za to skarci ;-)ale staram się nie kupować bezmyślnie (dlatego ciesze się ,że jest ten temat o zabawkach).
Nie daję Staszkowi do zabawy wszystkich zabawek - zazwyczaj ma połowę puli, no chyba, że niespostrzeżenie sam sie dorwie do torby lub pudełka ze skarbami, wtedy nie mam serca mu zabierać ;-)
aaa no i oczywiście jak wpadają goście - wtedy jest zabawkowy szał ciał!
Nie daję Staszkowi do zabawy wszystkich zabawek - zazwyczaj ma połowę puli, no chyba, że niespostrzeżenie sam sie dorwie do torby lub pudełka ze skarbami, wtedy nie mam serca mu zabierać ;-)
aaa no i oczywiście jak wpadają goście - wtedy jest zabawkowy szał ciał!
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ania86 tak sobie mysle i myslę co by Toboe zaprpopnowć , skoro nie ten pchacz bo masz już stolik to mozę z jeździków faktycznie??
ja znalazłam kilka fajnych , moze jakiś Ci się spodoba
są jeździki pchacze albo same jeździki.. różności.:-)
VTECH jeżdzik, odpychacz, bujak (2069390741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDDIELAND JEŹDZIK ODPYCHACZ ZYGZAK CARS AUTA HIT! (2077389569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smily POCIĄG 3w1 # CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK Mówi PL (2079227935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BRUIN CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK SUPER ZABAWKA (2073697791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŻDZIK/BUJADEŁKO MP3 PROWADNIK KOŁYSKA 3kol (2059568165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŹDZIK JEŹDZIDEŁKO UFO MELODYJKI ŚWIATŁO NOWOŚĆ ! (2061732780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ODPYCHACZ, JEŹDZIK 3w1+DŹWIĘKI #3668 (2059447489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/jezdzik-skoczek-chodzik-playskool-hasbro-i2033271502.html
ten 1 mamy w domu i szczerze polecam :-)
i ten zygzak też widziałam na zywo u siorki też super
a my mamy podobny tylko ze nie zygzak a arielka
aha ten smily pociąg tez mamy podobną ciuchcię tylko że inną firmę :-)
edit znalazłam an allegoro
uważam że warto w nią zainwestowac bo starcza na dłuuugo ...
Vi bawi się juz nią ponad rok.. i nadal ma zajęcie! nie znudziła jej się wcale.. :-)
Emma też sie bawi , wciska guziczki , przewraca kartki i wrzuca klocuszki do środka (tam jest na klocki taki otworek
http://allegro.pl/vtech-pociag-train-edukacyjny-jezdzik-pchacz-dst24-i2071860230.html
jk będziesz zaintrersowana moge Ci poakazać dziewczyny na tych zabawkach
ja znalazłam kilka fajnych , moze jakiś Ci się spodoba
są jeździki pchacze albo same jeździki.. różności.:-)
VTECH jeżdzik, odpychacz, bujak (2069390741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDDIELAND JEŹDZIK ODPYCHACZ ZYGZAK CARS AUTA HIT! (2077389569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smily POCIĄG 3w1 # CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK Mówi PL (2079227935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BRUIN CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK SUPER ZABAWKA (2073697791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŻDZIK/BUJADEŁKO MP3 PROWADNIK KOŁYSKA 3kol (2059568165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŹDZIK JEŹDZIDEŁKO UFO MELODYJKI ŚWIATŁO NOWOŚĆ ! (2061732780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ODPYCHACZ, JEŹDZIK 3w1+DŹWIĘKI #3668 (2059447489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/jezdzik-skoczek-chodzik-playskool-hasbro-i2033271502.html
ten 1 mamy w domu i szczerze polecam :-)
i ten zygzak też widziałam na zywo u siorki też super
a my mamy podobny tylko ze nie zygzak a arielka
aha ten smily pociąg tez mamy podobną ciuchcię tylko że inną firmę :-)
edit znalazłam an allegoro
uważam że warto w nią zainwestowac bo starcza na dłuuugo ...
Vi bawi się juz nią ponad rok.. i nadal ma zajęcie! nie znudziła jej się wcale.. :-)
Emma też sie bawi , wciska guziczki , przewraca kartki i wrzuca klocuszki do środka (tam jest na klocki taki otworek
http://allegro.pl/vtech-pociag-train-edukacyjny-jezdzik-pchacz-dst24-i2071860230.html
jk będziesz zaintrersowana moge Ci poakazać dziewczyny na tych zabawkach
Ostatnia edycja: