reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
Kupiłam żyrafę o tą images.jpeg mam nadzieję że się sprawdzi jak Franek zacznie wstawać:confused:

Ale jasna dupina zabawki są tak drogie że wymiękam:szok: Ogrom wszystkiego, wszystko drogie, a każdy chciałby pieniądze wydać na coś co dziecko będzie lubiło i przy czym będzie mogło się rozwijać i bądź tu mądrym co kupić:confused::baffled:

Ostatnia edycja:
Agacio - no to niestety prawda z tymi zakupami...
Fajna ta zyrafka:tak:, tez bym ja chciala, obczajam ja juz od jakiegos czasu - nam by sie juz przydala..

A ja to jestem nienormalna.Boję się kupić...żeby nie miał za dużo i żeby nie wpadł w nawyk zabawy 5minut jedną zabawką i do kąta.Zanim mu kupię cokolwiek to zastanawiam się 800razy czy to rozwojowa zabawka,jak będzie się nią bawił za miesiąc, dwa itd. nie ma ikonki z waleniem się młotkiem po łbie, a by się przydała do tego mojego postu:rofl2:

teraz raczej nie wpadnie w nawyk ... jak mądrze będziesz użytkować ( czyli dawać po 2 - 3 zabawki do wyboru) i zmieniać zestawy co pare dni ... Gorzej jak 3 - 4 latki dostają codziennie resoraka bo inaczej wrzask i histeria - widziałam takie przypadki to, aż miałam ochote wypieprzyć wszystkei zabawki do kosza ... a matke w tylek zlać :angry::angry::angry:

Tak Jaipur zgadza się :tak: Nie jest to wcale nienormalne że się po stokroć zastanawiasz:no: Najlepsze są zabawki które starczają na długo, że jak jest dziecko małe to coś tam robi a jak podrośnie to odkrywa w zabawce coś nowego.
Wychodzę z założenia że mogę sprzedać jak okres fascynacji daną zabawką minie, a jak ma się dużo to część można schować i za jakiś czas wyciągnąć później schować znowu i znowu jest WOW.
Mnie też by się ikonka z młotkiem przydała bo już miałam kup teraz zrobić i kupić zabawkową maszynkę do golenia (brody) bo już sobie wyobraziłam jak stoją we dwóch w łazience tata się goli a Franek udaje że się goli:errr:

oj m y mamy bardzo dużo zabawek :tak:
ale zanim ja cos kupię, albo jak ktoś oyta co kupić na uoirsziny gwizdkę itp
zanim cos wybiorę to też się ze 100 razy z\stanawiam żeby się przydała i równiez na póxniej
albo jak z rolkami..
po co Vi na zimę kupa zabawek na "teraz" zazyczyłam sobie rolki zeby miała na wiosnę:tak: zamiast 10 podobnych zabawek którymi będzie sie bawić już
i tak sobie rolki czekają:-) do wiosny :-)
tak samo uwazam ze mało mam zabawek zbędnych które sie nie przydały nigdy lub znudziły :-p
praktycznie wszystkie sa ciągle w obiegu :-) i to mnie cieszy :-)

agacio jak dla nie żyrafka fajnie wygląda.. ale mało atrakcyjna jest. bo wrzucasz kulkę spada i ,.. koniec... któtka muzycza i to wszystko..
kolezanka taka ma... kupiła synowi
a ja od zawsze patrzyłam co niby w niej takiego super.. i do mnie nie przemówiła jednak

ostatnio zakupiłam dwie zabawki i już widzę jak mnie teściowa za to skarci ;-)ale staram się nie kupować bezmyślnie (dlatego ciesze się ,że jest ten temat o zabawkach).
Nie daję Staszkowi do zabawy wszystkich zabawek - zazwyczaj ma połowę puli, no chyba, że niespostrzeżenie sam sie dorwie do torby lub pudełka ze skarbami, wtedy nie mam serca mu zabierać ;-)
aaa no i oczywiście jak wpadają goście - wtedy jest zabawkowy szał ciał!

reklama
ania86 tak sobie mysle i myslę co by Toboe zaprpopnowć , skoro nie ten pchacz bo masz już stolik to mozę z jeździków faktycznie??
ja znalazłam kilka fajnych , moze jakiś Ci się spodoba:tak:
są jeździki pchacze albo same jeździki.. różności.:-)
VTECH jeżdzik, odpychacz, bujak (2069390741) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
KIDDIELAND JEŹDZIK ODPYCHACZ ZYGZAK CARS AUTA HIT! (2077389569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Smily POCIĄG 3w1 # CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK Mówi PL (2079227935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BRUIN CHODZIK PCHACZ JEŹDZIK SUPER ZABAWKA (2073697791) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŻDZIK/BUJADEŁKO MP3 PROWADNIK KOŁYSKA 3kol (2059568165) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
JEŹDZIK JEŹDZIDEŁKO UFO MELODYJKI ŚWIATŁO NOWOŚĆ ! (2061732780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ODPYCHACZ, JEŹDZIK 3w1+DŹWIĘKI #3668 (2059447489) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
http://allegro.pl/jezdzik-skoczek-chodzik-playskool-hasbro-i2033271502.html

ten 1 mamy w domu i szczerze polecam :-)
i ten zygzak też widziałam na zywo u siorki też super
a my mamy podobny tylko ze nie zygzak a arielka :-p
aha ten smily pociąg tez mamy podobną ciuchcię tylko że inną firmę :-)
edit znalazłam an allegoro :-p
uważam że warto w nią zainwestowac bo starcza na dłuuugo ...
Vi bawi się juz nią ponad rok.. i nadal ma zajęcie! nie znudziła jej się wcale.. :-)
Emma też sie bawi , wciska guziczki , przewraca kartki i wrzuca klocuszki do środka (tam jest na klocki taki otworek :-p

http://allegro.pl/vtech-pociag-train-edukacyjny-jezdzik-pchacz-dst24-i2071860230.html

jk będziesz zaintrersowana moge Ci poakazać dziewczyny na tych zabawkach :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry