reklama
Hope
podwójna mama :-)
Wczoraj wzbogaciliśmy się o kubeczki, bardzo fajne. Można układać kolorami, wielkością, robić wieżę do burzenia a najlepsze są w wodzie, wiszą z kubków sznurki z wody, których nie można złapać, nie wiadomo dlaczego;-) Na każdym kubku jest jakiś zwierzaczek. Niedrogie i faktycznie daje więcej możliwości niż można się spodziewać po czymś tak prostym. Kiedyś przyda się w piaskownicy:-)
A całkiem nieplanowanie weszliśmy w posiadanie drewnianego pchacza z biedry :-) Trafiłam na wyprzedaż i tak oto za 20 zł mamy żyrafona. Podoba się, ale na razie nie służy do pchania tylko do wyrywania uszu, kręcenia oczami, gryzienia i rzucania klockami i wspinania się :-)
A całkiem nieplanowanie weszliśmy w posiadanie drewnianego pchacza z biedry :-) Trafiłam na wyprzedaż i tak oto za 20 zł mamy żyrafona. Podoba się, ale na razie nie służy do pchania tylko do wyrywania uszu, kręcenia oczami, gryzienia i rzucania klockami i wspinania się :-)
gag
Fanka BB :)
hope - też je mamy i juz wcześniej pisałam, że kubeczki robią u nas furorę
żyrafkę też mamy (brat dał 80 dych ) i służy do tego samego co u Was ;-)
a mi udało się wczoraj zakupić fiszerszajsowy stolik edukacyjny na tablica.pl - za 100 zeta ;-)
Fisher Price Aktywny Stoliczek P7529 - Ceneo.pl
żyrafkę też mamy (brat dał 80 dych ) i służy do tego samego co u Was ;-)
a mi udało się wczoraj zakupić fiszerszajsowy stolik edukacyjny na tablica.pl - za 100 zeta ;-)
Fisher Price Aktywny Stoliczek P7529 - Ceneo.pl
Żelka
Fanka BB :)
gag ten stolik dostał mój "chrześniak" - (jakby był chrzczony ) ode mnie na roczek ... jest rewelacja już prawie rok furore w domu robi - bardzo go lubi i bardzo często się nim bawi - dla Tymka na roczek też planuje zakupić identyko I faktycznie okazja cenowa się trafiła
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
kurcze super Gag
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ania jak dla mnie albo zebra albo to:
CHODZIK PCHACZ muzyczny Smily pianinko telefon (2065749931) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
CHODZIK PCHACZ muzyczny Smily pianinko telefon (2065749931) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama