reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
jaipur....przede wszystkim będzie fajnie wpychać je do paszczy :-D no ale może za jakiś czas moje słonko zmądrzeje :-D

Wczoraj wzbogaciliśmy się o kubeczki, bardzo fajne. Można układać kolorami, wielkością, robić wieżę do burzenia a najlepsze są w wodzie, wiszą z kubków sznurki z wody, których nie można złapać, nie wiadomo dlaczego;-) Na każdym kubku jest jakiś zwierzaczek. Niedrogie i faktycznie daje więcej możliwości niż można się spodziewać po czymś tak prostym. Kiedyś przyda się w piaskownicy:-)

fisher-price-kubeczki-do-ukladania-m-iext6108618.jpg

A całkiem nieplanowanie weszliśmy w posiadanie drewnianego pchacza z biedry :-) Trafiłam na wyprzedaż i tak oto za 20 zł mamy żyrafona. Podoba się, ale na razie nie służy do pchania tylko do wyrywania uszu, kręcenia oczami, gryzienia i rzucania klockami i wspinania się :-)

w1516_giraffe_walker_2.jpg

Hope też mamy takie kubeczki:tak: Burzenie wież budowanych przez rodiców to super zabawa.

A żyrafa zarombista krucze za dwie dychy jutro idę do biedronki:tak:

gag ten stolik dostał mój "chrześniak" - (jakby był chrzczony :-p) ode mnie na roczek ... jest rewelacja już prawie rok furore w domu robi - bardzo go lubi i bardzo często się nim bawi - dla Tymka na roczek też planuje zakupić identyko :) I faktycznie okazja cenowa się trafiła :tak::tak:

żelka - miałam farta, bo laska wystawiła go godzinę przed tym jak znalazłam ogłoszenie, więc od razu za komórę i jest mój ;-) ciesze się, że robi furorę - i mam nadzieję, że u nas nie mniejszą :-)

reklama
Aniu a może jeździk a nie pchacz? Zebra fajna ale to taka wielka grzechotka na której można posiedzieć, poszarpać i tyle.

Do góry