reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

Sylwia u nas zabawka w postaci psa się nie sprawdza...ucieka przed Igorem gzie się da.Wspiąć się nie pozwoli na pewno po sobie!

reklama
Polcia, e tam wiatraczek! Co za nogi!!!:-)
;-):-D

ja rozsądna i nieulegająca pokusom kupiłam zabawkę nieco niepraktyczną :sorry2: ciekawe co młody na nią powie..Jakby co zganiam na małża, on chciał!

Załączniki

• jestem-szefem.jpg
    jestem-szefem.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 61
jaipur napalam sie na nia jak łysy na grzebień, ale poczekam na twoje wrażenia ze zbierania pileczek :-p:-)

Japiur no no 60 pileczek - ale bedzie radocha!! i szydera :))

Widzialam tego smoka juz jakis czas temu - swietny jest - ale u nas jednak za malo miejsca na takie cus ..

Karolq - K's Kids - DINOZAUR JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK!!! (2122562726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hope - to chyba jednak nie "te" rajstopki - nasze przywiezione z DE w grudniu, ale tez maławe juz ... ;-)

Ja sie jeszcze wetne - ale nie ma to jak jakies kilkaset plytek do 'porozrzucania' :-D

Zobacz załącznik 441869 :tak: Zobacz załącznik 441870

Ostatnia edycja:
Też widziałam tego dinozaura z piłkami,ale u nas brak miejsca na niego.

He he Maja i co ciekawego wybrała Pola do oglądania?Znalazły się tam jakieś bajki dla niej?:)

reklama
No u nas tez malo miejsca ale drogie to:szok: my chcemy same pileczki kupic troche do pokoju troche do wanny bo ostatnio z basenu mala chciala ukrasc pileczke ;) bardzo lubi sie bawic pileczkami

Do góry