reklama
P
paulina007
Gość
ach piłeczki co tam. daj znać bo mi się też to podoba :-)
karolq8
Fanka BB :)
czekam na relacje jakis link do tego dostane?
Japiur no no 60 pileczek - ale bedzie radocha!! i szydera )
Widzialam tego smoka juz jakis czas temu - swietny jest - ale u nas jednak za malo miejsca na takie cus ..
Karolq - K's Kids - DINOZAUR JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK!!! (2122562726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hope - to chyba jednak nie "te" rajstopki - nasze przywiezione z DE w grudniu, ale tez maławe juz ... ;-)
Ja sie jeszcze wetne - ale nie ma to jak jakies kilkaset plytek do 'porozrzucania'
Zobacz załącznik 441869 Zobacz załącznik 441870
Widzialam tego smoka juz jakis czas temu - swietny jest - ale u nas jednak za malo miejsca na takie cus ..
Karolq - K's Kids - DINOZAUR JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK!!! (2122562726) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Hope - to chyba jednak nie "te" rajstopki - nasze przywiezione z DE w grudniu, ale tez maławe juz ... ;-)
Ja sie jeszcze wetne - ale nie ma to jak jakies kilkaset plytek do 'porozrzucania'
Zobacz załącznik 441869 Zobacz załącznik 441870
Ostatnia edycja:
reklama
karolq8
Fanka BB :)
No u nas tez malo miejsca ale drogie to my chcemy same pileczki kupic troche do pokoju troche do wanny bo ostatnio z basenu mala chciala ukrasc pileczke bardzo lubi sie bawic pileczkami