reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

Gag, a ja nigdzie nie moge znaleźć tego stolika ... mam andzieje że do amja naprodujują jakieś ....

reklama
powiem wam, że mój M miał farta na allegro, jak urodziłam małego, obserwował aukcję z zabawkami z fp. patrzymy to kobietki pierwsze aukcje, nowe konto itp. do końca aukcji ponad 10 dni. to mąż do niej pisze, że możemy kupić za 200 zł odrazu. tym efektem mamy pchacz z fp, krzesełko co Vi pokazywała na urodzinach z fp, lwa pchacza z fp, i zebre tego skoczka. i wszystko w PL. okazja świetna nam się trafiła. wszystko w idealnym stanie. swoją drogą, że też dziecko tego nic nie zniszczyło aż dziwne.

Polina :-D ja też pierwsze co pomyślałam, że jakieś takie dziwne to krzesełko fajnie że tak angażuje dzieci.
Kamcia to masz już jedną zabawkę poelconą, mi się te zwierzaki podobają, ale one chyba szybko się znudzą ... ten namiot chyba dla mnie najbardziej ciekawy jak macie miejsce na takie gadżety.

Agacio przyszedł pociąg?? My już mamy, mała była zachwycona. Jak włączyłam muzyczkę początkowo się bała, ale jak tylko ściszyłam od razu zaczęła się bawić, najlepszy mamy ubaw jak raczkując goni pociąg i chce zjeść zwierzątka:-D.
Po pociągu w ogóle nie widać oznak użytkowania, jak nówka nie śmigany wygląda. Zwierzątka przelałam wrzątkiem bo wiadomo, ze mała je zjada. Zadowolona jestem z zakupu.

reklama
Do góry