reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia my mamy dokładnie taki jak ten z piłeczkami i swiecidełkami
Ostrzeżenie o przekierowaniu
Ostrzeżenie o przekierowaniu
Matusia
Fanka BB :)
Kamcia, ale ładny...
Obserwuje właśnie podobny do Żelki :-)
Obserwuje właśnie podobny do Żelki :-)
P
paulina007
Gość
powiem wam, że mój M miał farta na allegro, jak urodziłam małego, obserwował aukcję z zabawkami z fp. patrzymy to kobietki pierwsze aukcje, nowe konto itp. do końca aukcji ponad 10 dni. to mąż do niej pisze, że możemy kupić za 200 zł odrazu. tym efektem mamy pchacz z fp, krzesełko co Vi pokazywała na urodzinach z fp, lwa pchacza z fp, i zebre tego skoczka. i wszystko w PL. okazja świetna nam się trafiła. wszystko w idealnym stanie. swoją drogą, że też dziecko tego nic nie zniszczyło aż dziwne.
P
paulina007
Gość
no i naprawdę jesteśmy zadowoleni. no i dlatego taki dylemat na roczek małego.
Żelka
Polina ja też pierwsze co pomyślałam, że jakieś takie dziwne to krzesełko fajnie że tak angażuje dzieci.
Kamcia to masz już jedną zabawkę poelconą, mi się te zwierzaki podobają, ale one chyba szybko się znudzą ... ten namiot chyba dla mnie najbardziej ciekawy jak macie miejsce na takie gadżety.
Kamcia to masz już jedną zabawkę poelconą, mi się te zwierzaki podobają, ale one chyba szybko się znudzą ... ten namiot chyba dla mnie najbardziej ciekawy jak macie miejsce na takie gadżety.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a to nie ten temat z tymi zwierzakami
wracam na własciwy hehe
paulina dzięki za polecenie krzesełka ;-)
wracam na własciwy hehe
paulina dzięki za polecenie krzesełka ;-)
Ostatnia edycja:
basiekkk
Agacio przyszedł pociąg?? My już mamy, mała była zachwycona. Jak włączyłam muzyczkę początkowo się bała, ale jak tylko ściszyłam od razu zaczęła się bawić, najlepszy mamy ubaw jak raczkując goni pociąg i chce zjeść zwierzątka.
Po pociągu w ogóle nie widać oznak użytkowania, jak nówka nie śmigany wygląda. Zwierzątka przelałam wrzątkiem bo wiadomo, ze mała je zjada. Zadowolona jestem z zakupu.
Po pociągu w ogóle nie widać oznak użytkowania, jak nówka nie śmigany wygląda. Zwierzątka przelałam wrzątkiem bo wiadomo, ze mała je zjada. Zadowolona jestem z zakupu.
reklama
don_kichot