reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
Ech Polinezja......

No ale wątek taki że się pozachwycam nad wiatraczkiem, jak będziemy mieli u nas jakiś jarmarczek zakupię:tak:

Ach Polinka.....

gag, piramidkę mamy identyk, ale Majka zakłdac nie umie za to ściąganie jej super wychodzi. Ja zakładam a Ona mi podaje. Gag, trzynastka...:sad:
mojeszczęścia, ale fajny zakup! Super ta zebra.
paulina, ciekawe czy ktoś Cię kiedyś jakąś zabawką zaskoczy i napiszesz, że jej nie masz:-D:-D:-D Bardzo fajna Wam się okazja nadarzyła, ale teraz już nie masz co poszaleć.
Maja, mnie zawsze zachwycają kolory w Waszym domu. A Polcia ubrana zawsze w takie śliczne róże i fiolety. Może dlatego że Majka znosi bo braciszku i kuzynku ubranka :-D, to nie przyzwyczajona jestem. Ale wasze są takie żywe te róże.

Będę musiała trochę zabawek wywieźć do Niani, bo tam nie mają sie czym bawić.

reklama
Do góry