reklama
P
paulina007
Gość
maja śliczna córeczka. ewidentnie widać które kolory królują u Was
mojeszczescia
Fanka BB :)
wiatraczki są piękne bo kolorowe i kręcące , ale trzeba mieć oczy szeroko otwarte
sylwia_
Slodka Polusia, uwielbiam tego rozowego cukiereczka!:-)
Matusia
gag, piramidkę mamy identyk, ale Majka zakłdac nie umie za to ściąganie jej super wychodzi. Ja zakładam a Ona mi podaje. Gag, trzynastka...
mojeszczęścia, ale fajny zakup! Super ta zebra.
paulina, ciekawe czy ktoś Cię kiedyś jakąś zabawką zaskoczy i napiszesz, że jej nie masz Bardzo fajna Wam się okazja nadarzyła, ale teraz już nie masz co poszaleć.
Maja, mnie zawsze zachwycają kolory w Waszym domu. A Polcia ubrana zawsze w takie śliczne róże i fiolety. Może dlatego że Majka znosi bo braciszku i kuzynku ubranka , to nie przyzwyczajona jestem. Ale wasze są takie żywe te róże.
Będę musiała trochę zabawek wywieźć do Niani, bo tam nie mają sie czym bawić.
mojeszczęścia, ale fajny zakup! Super ta zebra.
paulina, ciekawe czy ktoś Cię kiedyś jakąś zabawką zaskoczy i napiszesz, że jej nie masz Bardzo fajna Wam się okazja nadarzyła, ale teraz już nie masz co poszaleć.
Maja, mnie zawsze zachwycają kolory w Waszym domu. A Polcia ubrana zawsze w takie śliczne róże i fiolety. Może dlatego że Majka znosi bo braciszku i kuzynku ubranka , to nie przyzwyczajona jestem. Ale wasze są takie żywe te róże.
Będę musiała trochę zabawek wywieźć do Niani, bo tam nie mają sie czym bawić.
reklama
P
paulina007
Gość
matusia taki fajny ten zestaw się trafił więc trudno fakt teraz coś kupić. ale to nam jeszcze wpadło w oko
FISHER PRICE MUZYCZNY WIRAŻ T5123 TOR WYŚCIGOWY (2113747519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
FISHER PRICE MUZYCZNY WIRAŻ T5123 TOR WYŚCIGOWY (2113747519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.