reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

Kurcze Bra tez bym kupila.. ale sama nie wiem, czy one dobre czy nie.. hmm... mam metlik teraz z tymi piankami matami...:confused:
Jolek ja pamietam jak opowiadalas o tej zabawce! No ale dobrze, ze dzieciaczki Bubbles maja radoche - dobry pomysl z zaklejeniem glosniczka plastrem!

Aina - super ten hipcio - za super cene! Ale my wanny nie mamy, a Polcia sie prysznicuje wiec u nas zabawki do wody odpadaja.. szkoda..

Basiekk - w koncu upolowalas pociag! :D

reklama
"jakieś" certyfikaty, nagrody to często pic na wodę i fotomontaż niestety.
Wiem, bo pracuje min.w tym i wiem od strony praktycznej jak to wygląda.Niestety.

basiekk świetna okazja, trochę zazdraszczam ;-)

Basiek ja też się tak cieszyłam:-D nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie;-)

edit: Bubbles super patent z plasterkiem, mąż niby taki wielki inżynier a na to nie wpadł:sorry2::-D

Ostatnia edycja:
no i zapomniałam która to wylicytowała pociąg..
ale gratul;uję:-D hehe

paulina gdzie to mieścić..? poczekaj jak zobaczysz moją graciarnię jak tylko zbabwki z worków wypakuje :-p a jest ok 10 worów :-p nawet nie liczyłam hehe
jolek fajna książeczka :-)

co do liku pauliny i wywodów waszych
chciałam zauważyć.. hope wytłuściłaś z całego testu 2 zdania które dla Ciebie yły najwygodniejsze :-p
toż ez 15 mat 14 było toksycznych , że ta trucizna przechodzi przez zapach jak i poprzez dotyk , to że były badania i wykazało że nawet te które nie smierdzą są toksyczne zostało pominięte...
owszem napisane jest że o zawartość formamidu podejrzewane są inne produkty (zabawki z EVA)
ale czy nieco wyżej w tym samym artykule nie padło zdanie:
Do tej pory pod lupę brano głównie te produkty wykonane z EVA, które wydzielały nieprzyjemny zapach, świadczący o obecności formaldehydu

wiec i inne zabawki które zawierają EVA są sprawdzane i badane gdyż padło kolejne stwierdzenie że
obecność Formamidu, czyli amidu kwasu mrówkowego, o bardzo wysokiej toksyczności i co najważniejsze nie wydzielającego żadnego zapachu!

także zapewne i badają te bezzapachowe zabawki zawierające te EVA
chyba ze ja coś źle czytam ;-) hehee

ło widze żescie posypały postami nie w temacie :-p
no ale neich wam będzie...

co do zabawek..
co ja mam kupić Emce na roczek kiedy w moim domu stoi już wszystko!!!
bez sensu kupować np to samo ale podobne co ma Vi żeby miały swoje .. bo Vi już wyrosła z tych młodszych zabawek wiec to zmarnowany wydatek
help meeeee

Kamcia - to może coś "strikte" na pamiątkę czyli piękny album ze zdjęciami od narodzin aż do roczku?albo jakaś sesja fotograficzna rodzinna ? bo jeśli zabawki juz te fajniejsze rzeczywiście ma to lipa... chyba że coś obczaisz czego nie ma aby się przydało :tak:;-)

Kamcia faktycznie ciężko wybrać cokolwiek skoro już wszystko jest.... A jeszcze żeby dziecku radość tym sprawić hmmmm pooglądam allegro może coś mi wpadnie w oko i akurat okaze się że tego nie macie choć wątpię;-)

wiecie jak dla mnie na tym etapie to dziecku można sprawić radość czymkolwiek więc dlatego pomyślałam o czymś głębszym a do tego można jakiś drobiazg zabawkę :tak:

futrzaczku ja to myslę ża taką fotografię czy sesję rodzinna można zrobic dla SIEBIE bez okazji..
ale dla dziecka chciałabym coś żeby było tylko i wyłącznie dla niej :-)
no wiadomo że z Vi będą razem korzystać :-p
ale kurde co ja moge dla niej chcieć jak własnie wszytko praktycznie jest :/
moze coś do ogrodu by się przydało?? choć zabawki "na dwór" mają , plastikowy domek też ... bo Vi na roczek dostała.. a 2 domki mi nie potrzebne:-p zjeżdżalnia jest ... hustakwka też i basen:/
masakra...
nie mam co jej kupić :szok:

Dziewczynki, czy Wasze pociechy używają pchaczy? Zastanawiam się czy kupić, bo Majka dziś podparta o odkurzacz ładnie chodziła.

reklama
tak ładnie przy nim stoi i próbuje stawiać kroczki. zresztą dużo też bawi się przy panelu. klęczy i majstruje :)

Do góry