reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
matusia jak chcesz kupić pchacz to polecam ten kubusiowy :-)
ten 2 to nic szczególnego.. dotykałam i oglądałam u nas w sklepie... zwykły wózek ze szmaciana lalką...
a jak kubusiowy nie bedzie jako pchacz to przynajmniej bedzie co wciskaać i czym się bawić
my też mamy kubusiowy ale podony , nie taki sam..
no i u Vi wogóle nie posłuzył do chodzenia bo jak go dostała to już sama chodizła :-p
a u Emmy tak trochę :-) ale wiecej się bawiła przy nim.... ale chodzić to chodziła też sobie jak jej zaświtało czasami :-)
a teraz Vi z nim biega i się bawi wiec na póćźńiej tez bedzie Ci służył do jakiejś tam zabawy...:-) znaczy Majce :-p

No u mnie też brak kaski, ale cos by musiała mieć, bo w sumie mało ma Majka zabawek. Może używki obczaję :-)

Kamcia, no właśnie zastanawiałam się czy będzie przy nim chodziła. Ale skoro Twoje się tak tym bawią , to może i majka też. muszę Ją czymś zająć, bo włazi wszędzie i wszędzie grzebie.

reklama
matusia, żelka - fajne pchacze. My mamy drewnianą żyrafke, ale schowaną, bo Stachu rzuca się na rączki do trzymania i pakuje je do buzi, więc boje się, ze sobie zrobi krzywdę :confused:
ta laska, od której odkupiłam stolik edukacyjny sprzedawała tez pchacz FP za 50 zeta, tylko, ze zanim zakupiłam to nie sprawdziłam co jeszcze wystawia....gapa ze mnie :-(

Do góry