reklama
Matusia
Fanka BB :)
basiekk, wózeczek z lalą widziałam FISHER PRICE WÓZEK DLA LALEK CHODZIK PCHACZ M9523 (2111977569) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. a o czymś takim myślę, w tym stylu VTECH CHODZIK pchacz INTERAKTYWNY KUBUŚ PUCHARTEK (2111909821) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
sylwia_
matusia cudny ten kubusiowy pchacz :-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
matusia jak chcesz kupić pchacz to polecam ten kubusiowy :-)
ten 2 to nic szczególnego.. dotykałam i oglądałam u nas w sklepie... zwykły wózek ze szmaciana lalką...
a jak kubusiowy nie bedzie jako pchacz to przynajmniej bedzie co wciskaać i czym się bawić
my też mamy kubusiowy ale podony , nie taki sam..
no i u Vi wogóle nie posłuzył do chodzenia bo jak go dostała to już sama chodizła
a u Emmy tak trochę :-) ale wiecej się bawiła przy nim.... ale chodzić to chodziła też sobie jak jej zaświtało czasami :-)
a teraz Vi z nim biega i się bawi wiec na póćźńiej tez bedzie Ci służył do jakiejś tam zabawy...:-) znaczy Majce
ten 2 to nic szczególnego.. dotykałam i oglądałam u nas w sklepie... zwykły wózek ze szmaciana lalką...
a jak kubusiowy nie bedzie jako pchacz to przynajmniej bedzie co wciskaać i czym się bawić
my też mamy kubusiowy ale podony , nie taki sam..
no i u Vi wogóle nie posłuzył do chodzenia bo jak go dostała to już sama chodizła
a u Emmy tak trochę :-) ale wiecej się bawiła przy nim.... ale chodzić to chodziła też sobie jak jej zaświtało czasami :-)
a teraz Vi z nim biega i się bawi wiec na póćźńiej tez bedzie Ci służył do jakiejś tam zabawy...:-) znaczy Majce
P
paulina007
Gość
aaaa ale świetny ten kubusiowy pchacz :-):-):-)
Matusia
No u mnie też brak kaski, ale cos by musiała mieć, bo w sumie mało ma Majka zabawek. Może używki obczaję :-)
Kamcia, no właśnie zastanawiałam się czy będzie przy nim chodziła. Ale skoro Twoje się tak tym bawią , to może i majka też. muszę Ją czymś zająć, bo włazi wszędzie i wszędzie grzebie.
Kamcia, no właśnie zastanawiałam się czy będzie przy nim chodziła. Ale skoro Twoje się tak tym bawią , to może i majka też. muszę Ją czymś zająć, bo włazi wszędzie i wszędzie grzebie.
Żelka
Matusia my mamy takiego pchacza SMILY PLAY MUZYCZNY CHODZIK EDUKACYJNY PCHACZ (2114311843) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Powiem tak, Tymek chodzić z nim nie chodzi, ale jeszcze ma problemy z równowagą jak mu odjeżdża to ustrojstwo, ale chętnie próbuje i zajumuje go ta zabawka - szczegolnie pianinko i pseudo książeczka ostatnio z 15 min tą strone przekładał na przemian z grą na fortepianie ;-)
Powiem tak, Tymek chodzić z nim nie chodzi, ale jeszcze ma problemy z równowagą jak mu odjeżdża to ustrojstwo, ale chętnie próbuje i zajumuje go ta zabawka - szczegolnie pianinko i pseudo książeczka ostatnio z 15 min tą strone przekładał na przemian z grą na fortepianie ;-)
reklama
gag
matusia, żelka - fajne pchacze. My mamy drewnianą żyrafke, ale schowaną, bo Stachu rzuca się na rączki do trzymania i pakuje je do buzi, więc boje się, ze sobie zrobi krzywdę
ta laska, od której odkupiłam stolik edukacyjny sprzedawała tez pchacz FP za 50 zeta, tylko, ze zanim zakupiłam to nie sprawdziłam co jeszcze wystawia....gapa ze mnie :-(
ta laska, od której odkupiłam stolik edukacyjny sprzedawała tez pchacz FP za 50 zeta, tylko, ze zanim zakupiłam to nie sprawdziłam co jeszcze wystawia....gapa ze mnie :-(