reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki te polecane i odradzane

reklama
agacio, my mamy te klocki, ale same bez miasteczka. Są ok.

Ja tez mam problem z zabawkami. Mati zbierał dinozaury, bakugany, gormity, hero factory, a obecnie ninjago. Do każdego ma oddzielne pudło plus pudła na pozostałe zabawki bądź inne art. typu książki czy maskotki. Nie wiem gdzie Majki zabawki będę odkładać. Trzeba pomyśleć o przemeblowaniu jakimś.

Laski potrzebuję jakiś pomysł za zabawkę dla 1,5 rocznego smyka- chłopiec.
Jego mamusia pożyczyła nam huśtawkę dla Marti i chciałabym się odwdzięczyć. Więc pomyślałam, że kupię jakąś zabawkę dla malucha. Najpierw pomyślałam o pchaczu ale mają. Macie jakiś pomysł??

ciężarówka wadera może być . te samochody to fajna opcja, są duże dziecko może siadać w nim itp.

np. lew taki co dziecko siada i odpycha się nóżkami. z fiszerszajsa to jest.

samochody w każdej opcji.

Hope sama również bardzo często przytaczasz wyniki badań w identyczny sposób, a traktujesz je dość poważnie ... więc nie rozumiem skąd krytyka tego artykułu:confused2:

Nie w identyczny sposób, tylko ze sprawdzonych źródeł lub profesjonalnych.

Skąd krytyka? Z prostego powodu, UW Wrocławski, wydział Dziennikarstwo i Komunikacja Społeczna;-) Mam większe wymagania.

Artykulik typu notka prasowa nie jest dla mnie wyznacznikiem. Dlatego dodałam, jeśli ktoś wpadnie na konkrety, fajnie byłoby wrzucić link.

Jestem pokoleniem "Czarnobyla", dachów z azbestem, płytek z PCV, gumy Turbo, wszystko rakotwórcze. Lubię mieć pewność, czy za zmianami kryje się faktyczna troska o ludzi czy pieniądze :tak:

Jolek a jak konkretnie działa ta książeczka? Z opisu niewiele rozumiem, ktoś czyta, coś ćwierka, coś się wciska, to jest do słuchania, czytania? Wyjaśnij pliss :-)

Hope otwierasz książeczkę i lektor Ci czyta plus udaje odgłosy zwierząt, przekładasz kartkę i czyta to co na danej stronie jest. W prawym górnym rogu masz przycisk i możesz wyłączyć gadanie gościa i sama poczytać dziecku:)

Hm....... Turbo tez? :baffled: ble

Gagacio
pociag ekstra! Miasteczko 'dla klocow' tez fajne - mamy kilka tych wesolych klockow z fp wiec miasteczko moze kiedys by sie nam przydalo :)
Jolek - fajna ta ksiazeczka - Igus bedzie wyl jak jakis zwierz z dzungli jak sie naslucha ! :)) ..hm chociaz Polcia to np i bez ksiazeczki dinozaurze odglosy wydaje albo piszczy w nieboglosy, wlasnie mi bebenki w uszach pekaja ..
Basiekk - pomyslu nie mam, ale pytaj np Futrzaka- bedzie wiedziec bo Szymka sie spyta ;P

reklama
Fajna ta książeczka, cena nawet przystępna :tak: A kartki grube som? Ile tych kartków? Gdzie ten głos jest schowany? Ma jakąś grubszą podstawę?

Tyle pytań a jedna książeczka, nie umiem sobie jej wyobrazić a zdjęcie mi się tylko jedno załadowało :zawstydzona/y:

Jaipur taka była wersja oficjalna ale kto wie, czy komuś konkurencja nie przeszkadzała;-) Tyle się tego turbo wyzuło za młodu :-D Chociaż nie wiem, czy nie wolałam Donaldy :sorry:

Pisałyście o piramidkach kółkowych, mam coś podobnego na liście do kupienia tylko nie wiem, czy lepsza byłaby taka tradycyjna, najprostsza czy może z jakimiś modyfikacjami? Może drewniana? A może warto mieć kilka, na różne etapy rozwoju, z różnymi stopniami trudności? Byle nie dźwiękowa, już mamy za dużo grających zabawek ;-)

Może taka
BRIGHT STARTS KOLOROWA PIRAMIDKA - ZABAWA 9001 (2068476906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Do góry