reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
czy ktoras z was cos takiego miala ?? jestem bardzo ciekawa opini
tzn chce to kupic na wyjazdy ...nie wszedzie sa krzeselka dla dzieci

w instrukcji pisze ze od 6 mcy tzn pewnie maja na mysli jak dziecko juz bedzie siedziec
ja chce to kupic gdzies w koncu czerwca ...chyba powinno byc ok

Oj tu sobie fajnie gawędzicie o sprzętach dla maluszków.Ciągle brak mi czasu na dokładne rozeznanie się po wszystkich wątkach-co i gdzie?
Powiedzcie mi którą karuzelkę fisher price-a polecacie.Jest ich teraz sporo i wszystkie takie śliczne!

Oj tu sobie fajnie gawędzicie o sprzętach dla maluszków.Ciągle brak mi czasu na dokładne rozeznanie się po wszystkich wątkach-co i gdzie?
Powiedzcie mi którą karuzelkę fisher price-a polecacie.Jest ich teraz sporo i wszystkie takie śliczne!

Netka ja ci niestety ne poradze bo nie mam karuzeli FP tylko inna a zeszta maly powoli z tego wyrasta:tak:

reklama
Ja polecam
Ocean Wonders Mobile
G9157_b_1.jpg

Same zalety,żadnych wad :tak:
Teraz już karuzela nie jest podpięta do łóżeczka,tylko stoi obok na komodzie.Bo ma taki patent,że można ją postawić jak lampkę nocną.
Śliczne melodyjki,śliczny projektor na sufit.
Mój starszak miał i młody też ma,przyznam dlatego,że sama się zachwycam melodiami i usypiają mnie :laugh2:
Aha zabawka jest na pilota tak więc mięsni na palcach sobie nie wyrabiam tak jak w nakręcanych ;)

Do góry