reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

A ja tak sobie rozmyślam nad tym wózeczkiem Chicco MULTIWAY nie drogi tylko ciekawe czy fajne.

60945Fuego.jpg

Na poczatku to podobał mi sie ten CHICCO For me

2_61663Fuego.jpg

03-04-00-000007.jpg

tylko cholerka jak na sama spacerówkę trochę drogo ...

A tak na marginesku to dzis w końcu zamówiłam krzesełko Chicco Polly Safari (tak czekałam i czekałam az w końcu wcisnęłam przycisk "kup teraz" :-D)

Pusia z tego co slyszalam od roznych osob i zreszta dziewczyny na forum pisaly to ten pierwszy jest swietny i sprawdza sie chyba pod kazdym wzgledem.
Ten drugi jak dla mnie ma za male kola:tak:ale podoba mi sie siedzisko przekaldane

reklama
Pusia z tego co slyszalam od roznych osob i zreszta dziewczyny na forum pisaly to ten pierwszy jest swietny i sprawdza sie chyba pod kazdym wzgledem.
Ten drugi jak dla mnie ma za male kola:tak:ale podoba mi sie siedzisko przekaldane

no właśnie tez podobało mi sie w tym drugim to że ma przekładane siedzisko i że te rączki można połączyć sobie i ma sie normalna poręcz do prowadzenia.

A Kobitki co uważacie o tych rączkach do prowadzenia ?? Ja na początku miałam opory przed takimi ala "rogami" ale teraz sobie myślę, że to może wygodne jest hmmm...

do mnie jakos nie przemawiają te spacerówki............jestem jakaś inna.
mam dwa typy i bede oglądać w poniedzialek w sklapie,i zobacze,tyle ze cholera drogie.....
zobaczymy.

no właśnie tez podobało mi sie w tym drugim to że ma przekładane siedzisko i że te rączki można połączyć sobie i ma sie normalna poręcz do prowadzenia.

A Kobitki co uważacie o tych rączkach do prowadzenia ?? Ja na początku miałam opory przed takimi ala "rogami" ale teraz sobie myślę, że to może wygodne jest hmmm...

wydaje mi sie ze lepiej sie prowadzi wozek z rogami,łatwiej chwycić.

Ja mam wózek co w całości wazy 19 kg. Spacerówka tylko troszkę mniej. Tyle że nie musze go tarmosić gdzieś po schodach codzinnie bo mieszkam w domku. także spacerowke mam.bo kupiłam wózek wielofunkcyjny i nie drogi :tak:
zajmuje dużo miejsca w aucie i jak go wkładam do bagażnika to jest co dźwignąć:sorry2: ale ja patzryłam na cenę.
więc w sprawie wózeczków wam niestety nie pomoge:baffled:

a wiec do do wozka coneco v3
to jest na prawde fajny
ja na serio jestem wybredna a ten mi sie podoba
no poza gondolą bo jest ogromna
ale spacerowka i fotelik jest super
spacerowka bo o tym chcialas karina

regulowany podnurzek,regulowana rączka,siedzenie takie kubełkowe regulowane ale nie mozna polozyc na płasko,ale i tak super na prosto lezy dziecko wiec bez problemu,narzuta na nogi,duza budka,2 karunki jazdy,spory kosz na zakupy,5pkt pasy,pałak.......no i skretne przednie piankowe koła tylkie pompowane.
bardzo polecam-ja wiem ze kupie sobie na 100% tą spacerowke

a wiec do do wozka coneco v3
to jest na prawde fajny
ja na serio jestem wybredna a ten mi sie podoba
no poza gondolą bo jest ogromna
ale spacerowka i fotelik jest super
spacerowka bo o tym chcialas karina

regulowany podnurzek,regulowana rączka,siedzenie takie kubełkowe regulowane ale nie mozna polozyc na płasko,ale i tak super na prosto lezy dziecko wiec bez problemu,narzuta na nogi,duza budka,2 karunki jazdy,spory kosz na zakupy,5pkt pasy,pałak.......no i skretne przednie piankowe koła tylkie pompowane.
bardzo polecam-ja wiem ze kupie sobie na 100% tą spacerowke

Dzieki Women za opis jutro jade do wiekszego miasta mam nadzieje ze taki bede miala okazje obejrzec i przymierzyc do Szymcia i moze w koncu jutro dostane jakas spacerowke:tak:

A jeszcze jedno Women a jak myslisz jezeli chodzi o wersje spacerowowa mozna jezdzic nia w okresie zimowym??????

reklama
Do góry