reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
czy ktoras z was cos takiego miala ?? jestem bardzo ciekawa opini
tzn chce to kupic na wyjazdy ...nie wszedzie sa krzeselka dla dzieci

w instrukcji pisze ze od 6 mcy tzn pewnie maja na mysli jak dziecko juz bedzie siedziec
ja chce to kupic gdzies w koncu czerwca ...chyba powinno byc ok

Oj tu sobie fajnie gawędzicie o sprzętach dla maluszków.Ciągle brak mi czasu na dokładne rozeznanie się po wszystkich wątkach-co i gdzie?
Powiedzcie mi którą karuzelkę fisher price-a polecacie.Jest ich teraz sporo i wszystkie takie śliczne!

Oj tu sobie fajnie gawędzicie o sprzętach dla maluszków.Ciągle brak mi czasu na dokładne rozeznanie się po wszystkich wątkach-co i gdzie?
Powiedzcie mi którą karuzelkę fisher price-a polecacie.Jest ich teraz sporo i wszystkie takie śliczne!

Netka ja ci niestety ne poradze bo nie mam karuzeli FP tylko inna a zeszta maly powoli z tego wyrasta:tak:

reklama
Ja polecam
Ocean Wonders Mobile
G9157_b_1.jpg

Same zalety,żadnych wad :tak:
Teraz już karuzela nie jest podpięta do łóżeczka,tylko stoi obok na komodzie.Bo ma taki patent,że można ją postawić jak lampkę nocną.
Śliczne melodyjki,śliczny projektor na sufit.
Mój starszak miał i młody też ma,przyznam dlatego,że sama się zachwycam melodiami i usypiają mnie :laugh2:
Aha zabawka jest na pilota tak więc mięsni na palcach sobie nie wyrabiam tak jak w nakręcanych ;)

Do góry