reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

niechcący trafiłam na ten wątek szukając wątku o zabawkach i z ciekawości zajrzałam, przeczytałam dyskusję o zabawkach plastikowe kontra drewniane,
i jeżeli mogę wypowiem swoje zdanie (jakby co może mnie moderator za zaśmiecanie wątku wyrzucić ;-)),
ja kochałam drewniane zabawki, strasznie mi się podobały - dopóki mój synek nie zaczął rzucać zabawkami - wierzcie mi dostać w głowę drewnianym klockiem a plastikowym to robi ogromną różnicę ;-), od tej pory mój zapał do drewnianych zabawek zmalał i to bardzo :blink:

reklama
Jagoda witaj kochana,gdzie Cie przywiało hehe miło Cie tu widzieć
Co do klocków i zabawek drewnianych to ja jednak wolne te plastikowe po prostu bardzo mi sie podobaja,wydaje sie bardzo uczące i rozwijające.
Jak byłam mała marzyłam o takich zabawkach....Muszę was odwiedzić na odpowiednim wątku Jagódko.

skacze sobie

na spacerku przed domkiem

a teraz wozek....

jako spacerowka

podnozek moge regulowac i ta biala rame bardziej wysunac i wstawic taki specjalny maly stolik

jako gondola

zmiana kierunku jazdy

tak wyglada zlozony

a tu mam dodatki..
parasol i torba na pieluchy

nie wiem czy na zdjeciu widac ale sa tego samego koloru, mam jescze fotelik samochodowy, ktory moge zamontowac, ale to juz kiedys pokazywalam...

Dziekuje bardzo za zdjecia:-)no wlasnie a ja u nas nic takiego nie moge dostac:dry:

A ja dzis kupiłam małemu w komisie dziecięcym prawie nowego krokodyla z FP za 26zł
344925366

MZ* KROKODYL Z KLOCKAMI Fisher Price Mattel (344925366) - Aukcje internetowe Allegro

oraz fajne sensoryczne klocki tez z FP NOWE za 24zł
351709588

i jeszcze taka super interaktywna zabawka do wozka lozeczka fotelika z mocowaniem
ktora swieci ma grzechotki i wydaje dzwieki i melodie za 11zł hehe
takze super zakupy-jestem zadowolona

Women gratuluje udanych zakupow widze ze same konkrety kupilas z seri interaktywnej:tak:

Women, super zabaweczki. U nas nie ma takiego komisu a aukcje na allegr zawsze przegrywam:baffled:

Agus, świetne zakupki:-):-) Na tą żyrafe już się czaję od jakiegoś czasu chyba ją "sobie" sprawię;-):-)

Karina, wózek fajny:-):-) Najlepiej zobaczyć go na żywo:-) Ja kocham trójkołowce.

Women, extra zakupy ...Dorian pewnie happy:-D:-D

Karina - super wozeczek, kurcze tylko ta przesylka 100zł i czas oczekiwania - ale podoba mi sie. A znalazlas ile wazy?

Wisienka, fajny ten tygrysek-hustawka:tak::tak: a co do wozka, to ja poki co kocham na 3 kolach, i dla mnie wazne bylo by gondola byla samodzielna, u nas moze zimy chlodniejsze:-p

reklama
Jezeli chodzi o wozeczek to troche wazy bo z tego co pamietam okolo 11kg.
Ja z tamtad nie chcialabym zamawiac bo w razie czego to co zrobic jak wozek popsuje mi sie i na poczatku maja bede w Koszalinie i mam jechac do Gdanska moze tam znajde.
Wczoraj u mnie widzialam ta wersje ale z wkladka do wersji glebokiej ( i to kosztowalo 1030 )a mi to jest niepotrzebne ale ogolnie wozeczek bardzo latwo prowadzi sie mialam wrazenie ze plynie:tak:
Mi 3 kolowiec podoba sie ten co podalyscie jak pamietam S4 ale jest drogi

Do góry