reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Karina ja jestem zadowolona z mojego wozka spacerowego BEBY DESIGN SPRINT
Milenka uwielbiala w nim spac bo jest bardzo mieciutki,ma wkladke dla mniejszych dzieci,mozna j wyjac ale u nas nie bylo potrzeby,a Mila korzystala z niego w wieku ok.2 lat....no bo zostal w polsce
jestem z neigo zadowolona
mam kolor zielony i jak dla mnie bardzo ladny :happy:
kolka ma duze,ale nie pompowane,nie jest cizki,zgrabnie sie go prowadzi

mam tez coneco ale nie pamietam jaki rodzaj,tez ok,ale mneij wygodny napewno

reklama
Karina ja jestem zadowolona z mojego wozka spacerowego BEBY DESIGN SPRINT
Milenka uwielbiala w nim spac bo jest bardzo mieciutki,ma wkladke dla mniejszych dzieci,mozna j wyjac ale u nas nie bylo potrzeby,a Mila korzystala z niego w wieku ok.2 lat....no bo zostal w polsce
jestem z neigo zadowolona
mam kolor zielony i jak dla mnie bardzo ladny :happy:
kolka ma duze,ale nie pompowane,nie jest cizki,zgrabnie sie go prowadzi

mam tez coneco ale nie pamietam jaki rodzaj,tez ok,ale mneij wygodny napewno

Fajnie prezentuje sie Lilka:-)I przypomnialo mi sie ze byloby swietnie gdybym mogla w spacerowce siedzisko obracac przodem i tylem do kierunku jazdy:-)

Fajnie prezentuje sie Lilka:-)I przypomnialo mi sie ze byloby swietnie gdybym mogla w spacerowce siedzisko obracac przodem i tylem do kierunku jazdy:-)

przy tym wozku nie ma takiej opcji
bedziesz miala bardzo ograniczone pole manewru bo zadko jaka spacerowka ma taka funkcje

Wlasnie przyszedl muzyczny ogrod i nosidelko dla maluszka hihihh.Ogrod juz skrecilami maly bawi sie ale jak na razie bardziej zainteresowany jest jego noga:-)
Fajny ale wiecie co myslalam ze ma troche wiecej funkcji.......:tak:

KARINA

hmmm, fajniejszy - ale 200zl drozszy...:baffled::baffled:

zastanawia mnie jeszcze czy jak dzieckoma mniej niz 9 kg czy bezpiecznie mozna je przewozic w takim foteliku - bo montuje sie go przodem do kierunku jazdy...?

Women, a kiedy zamierzasz sprzedac swoj wozeczek i kupic sama spacerowe? I fotelik
Kurcze a nie mozna tylem??
Ja bym sie chyba bała przodem :sorry2::sorry2:

ja narazie nie mam problemu ze spacerowkami bo mam dwie jedna coneco ale ona jeszcze sie dla Adaska nie nadaje i teraz jezimy beby driems laky super ma ma przekładana raczke i wogole jest wygodna:-) a ponadto zostalismy dzis pochwaleni za wybor krzesełka bo rozmawiałam z nasza rehabilitantka i powiedziała ze dla Adasia krzesełko jest oki bo ma rozne pozycje oparcia:-)a teraz mysle nad tym oceanem:-)

reklama
A ja sie napaliłam na spacerówke.
Fakt,mam spacerówke,ale juz mi tak zbrzydła,a wogóle jest ciezka,czarna (kolor wybierał moj mąż :angry: )
A ten wózio mi sie najbardziej chyba podoba i jest bardzoooo tani.
flash01new.JPG

Co wy na to?

Anineczko bardzo ładna spacerówka:tak:

hmmm, a ja ogladam foteliki samochodowe 0-18kg...
No i Karina, chyba kupimy cos jak Twoj - mozna regulowac pozlozenie - od pollezaego do siedzacego:tak::tak:

NOWY ZOOTY Jupiter 0-18kg TYLKO _dla WYMAGAJACYCH! (336292953) - Aukcje internetowe Allegro

...na co powinno sie patrzec przy wyborze fotelika??

Anulka i co kupujesz yen czy inny?
mi się on podoba i cena też fajna

Czy któraś z Was ma jakiś fotelik Chicco taki od 9-18 kg?bo jednak stwierdzam że lubię tę firmę doradzcie mi może jakiś z Chocco?

Do góry