reklama
anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
lilus czaje o co chodzi w takim przypadku to jak najbardziej
anulka wydaje mi sie ze jak najbardziej,ja bym wsadziła.
tez wydaje mi sie, ze mozna... dzieki;-);-)
anulka1979
Znalazłam chyba najtańszą ofertę tego fotelika i przesyłka gratis [/B]
http://dino.sklep.pl/nowy/priori-xp-maxi-cosi-kolorystyka-2008-p-1073.html[/COLOR][/FONT]
...ja znalazlam o 100zl tanszy;-);-)
http://allegro.pl/item341654820_wyprzedaz_maxi_cosi_priori_model_2008_gratisx3.html
a czemu chcecie ten model a nie Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Tobi
anulka1979
ten zestaw juz do mnie jedzie,nie moge sie doczekac
udalo ci sie zamowic u jednego sprzedawcy?
Jakie ceny? - jak to nie top secret;-)
anulka1979
a czemu chcecie ten model a nie Poltrade "Waletko" - Maxi-Cosi - foteliki - Tobi
hmmm, fajniejszy - ale 200zl drozszy...
zastanawia mnie jeszcze czy jak dzieckoma mniej niz 9 kg czy bezpiecznie mozna je przewozic w takim foteliku - bo montuje sie go przodem do kierunku jazdy...?
Women, a kiedy zamierzasz sprzedac swoj wozeczek i kupic sama spacerowe? I fotelik
to super ))) to wcześniej będziesz posiadaczką ) czekam na wrażenia
...ja znalazlam o 100zl tanszy;-);-)
Wyprzedaż MAXI COSI Priori model 2008 + GRATISx3 (341654820) - Aukcje internetowe Allegro
OOO fajnie
No właśnie zastanawiam sie nad jednym i drugim cholerka ten drógi droższy sporo :-(
karina1980
Fanka BB :)
Widze ze dalej rozmawiacie o wozkach tak jak wspomnialam wczesniej bede chciala kupic spacerowke.
Ta co mam obecnie jest wygodna dla dziecka,oparcie rozkladane do pozycji lezacej, kola skretne i pompowane ale jest ciezka jak to jest w wozkach wileofunkcyjnych.
Ja mam dwa kola przednie skretne z mozliwoscia zablokowania i sprawdzaja sie super.
Zreszta jezdzilabym nia dalej bo jest fajna ale pasy ktore ma dla maluszka pieciapunktowe sa krotkie-kurcze kto tak wymyslil.Mimo maksymalnego poluzowania juz moj maly jest na styk zapinany w nich.
Dlatego chcialabym spacerowke lzejsza,zeby byla wygodna tzn.siedzisko przestronne,zeby maly mogl spac czyli oparcie obnizane do pozycji lezacej no i oczywiscie pompowane i skretne kola lub kolo:-)
Macie jakies typy swoje????oprocz moze Quinny nie wiem czemu ale nie przekonuje mnie ten wozek wg mnie jest niewygodny dziecko jest wcisniete w niego. Kiedys podeszlam na ulicy do kobiety ktory miala taki wozek i obejrzalam sobie
KARINA
Ta co mam obecnie jest wygodna dla dziecka,oparcie rozkladane do pozycji lezacej, kola skretne i pompowane ale jest ciezka jak to jest w wozkach wileofunkcyjnych.
Ja mam dwa kola przednie skretne z mozliwoscia zablokowania i sprawdzaja sie super.
Zreszta jezdzilabym nia dalej bo jest fajna ale pasy ktore ma dla maluszka pieciapunktowe sa krotkie-kurcze kto tak wymyslil.Mimo maksymalnego poluzowania juz moj maly jest na styk zapinany w nich.
Dlatego chcialabym spacerowke lzejsza,zeby byla wygodna tzn.siedzisko przestronne,zeby maly mogl spac czyli oparcie obnizane do pozycji lezacej no i oczywiscie pompowane i skretne kola lub kolo:-)
Macie jakies typy swoje????oprocz moze Quinny nie wiem czemu ale nie przekonuje mnie ten wozek wg mnie jest niewygodny dziecko jest wcisniete w niego. Kiedys podeszlam na ulicy do kobiety ktory miala taki wozek i obejrzalam sobie
KARINA
reklama
karina1980
Fanka BB :)
Fajnie Women ja mialam miec dzisiaj alejak na razie nie ma nikogo chyba ze do 17 przyjedzie kurier bo do tej godziny pracuja:-)
Ale krzeselko,kibelek zobacze dopiero na chrzciny malego 27 teraz dosatne tylko ogrod i mate