reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
335916085

336940011

337376302

ten zestaw juz do mnie jedzie,nie moge sie doczekac

335916085

336940011

337376302

ten zestaw juz do mnie jedzie,nie moge sie doczekac

to super :)))) to wcześniej będziesz posiadaczką :)) czekam na wrażenia

OOO fajnie

No właśnie zastanawiam sie nad jednym i drugim cholerka ten drógi droższy sporo :-(

Widze ze dalej rozmawiacie o wozkach tak jak wspomnialam wczesniej bede chciala kupic spacerowke.
Ta co mam obecnie jest wygodna dla dziecka,oparcie rozkladane do pozycji lezacej, kola skretne i pompowane ale jest ciezka jak to jest w wozkach wileofunkcyjnych.
Ja mam dwa kola przednie skretne z mozliwoscia zablokowania i sprawdzaja sie super.
Zreszta jezdzilabym nia dalej bo jest fajna ale pasy ktore ma dla maluszka pieciapunktowe sa krotkie-kurcze kto tak wymyslil.Mimo maksymalnego poluzowania juz moj maly jest na styk zapinany w nich.
Dlatego chcialabym spacerowke lzejsza,zeby byla wygodna tzn.siedzisko przestronne,zeby maly mogl spac czyli oparcie obnizane do pozycji lezacej no i oczywiscie pompowane i skretne kola lub kolo:-)

Macie jakies typy swoje????oprocz moze Quinny nie wiem czemu ale nie przekonuje mnie ten wozek wg mnie jest niewygodny dziecko jest wcisniete w niego. Kiedys podeszlam na ulicy do kobiety ktory miala taki wozek i obejrzalam sobie:sorry2:

KARINA

reklama
Do góry