Pusia to zaczynam
nr 1-mam i swietna sprawa
ale zdecydowanie dla wiekszego dziecka
Milena ma odkad skonczyla 2 lata i bawi sie do dzis
uwazam ze klocki drewniane wczesniej to nie wypał
nr 2-kupilabym jak najbardziej,bo nie dlugo sie przyda
sama planuje kupic Hani
nr 3-moze byc,wgmnie nadaje sie juz w okolicach roczku,kiedy dziecko nie ma takich gwaltownych ruchow i sobie klockiem nie uderzy
nr 4-ok,moze byc
nr 5-nic mi sie nie otwiera
nr 6-zdecydowanie dla conajmniej ponad dwulatka-my mamy Pley Doh i swietna zabawa
twardnieje dopiero jaks ie nie schowa po zabawie do pojemniczka,wtedy sie wysusza,racja ze ciezko sie cos tam wydusza (my mamy wersje Safari) ale kupilam to z mysla o zabawie rodzinnej i nie ma problemu,nie kruszy sie
chyba ze dziecko sobie potnie specjalnymi w zestawie nozyczkami ;-) wtedy jest co zbierac :-) ale polecam!! za ok.2 lata
nr 7-tez dobre,ale za jakis rok,ale osobiscie bym nie kupila
nr 8-hmm,ladne ale bym nie kupila,przedzial wiekowy od 2 lat...jakos mnie nie zaciekawilo
sa ladniejsze
nr 9- ciekawsze od nr 8,ale jakos takie male sie wydaje ze to dziecko by sie tam chyba ledwo obkrecilo,wiec zadnej frajdy by w baseniku pileczek nie mialo wg mnie of kors
nr 10- drewniany sorter,fajna sprawa,ja mam dwa z FP i Milena bardzo lubila sie tym bawic i robi to po dzis dzien
nr 11-extra sprawa znikopis,ale mysle ze dziecko by sie zaciekawilo tak kolo 1,5 roku,my tak kupilismy Milenie i to byl strzal w dziesiatke,ale mozna sprobowac i wczesniej
jesli masz okazje dostac tanio to bym wziela
nr 12- hmm,nie wiem...nie amm zdania co do tej kamerki