reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
karina to musisz sie pospieszyc i wchodzic jak najszybciej, bo potem to wszysko bedziemy mialy i stracisz najlepsze klienkti ;-) :-):-) :-D:-D

a tak powaznie to zrobilas wczoraj ten kosztorys czy cos tam ??

Kathhe te klocki sa super Dorian je uwielbia
Krzesełko tez super
Tesciów macie super
a co do kojca dmuchanego to dalas mi Lilka do myslenia,faktycznie moze sie przewrócic

Women co do kojca dmuchanego to jak dla mnie to jest dobra opcja na ogrodek
sama cos w tym stylu mam w planach kupic....no nie wiem...ale balabym sie w domu wlozyc tam Hani i np.isc do kuchni cos sobie robic

chyba mam zbyt bujna wyobraznie :sorry2: wole cos stabilnego

Pusia
to ja sie wypowiem z moich doswiadczen;-)
Klocki dzieci uwielbiaja, ale np. moja mala sie wkurzala jak jej sie cos rozsypywalo z takich klockow ktore nie trzymaja sie razem. Polecalabym bardziej cos w stylu lego duplo- moja mala bawi sie nimi non-stop juz dwa lata:tak:
Co do kamery to radze sie wstrzymac, bo za te 2 lata kiedy Kacperek bedzie przejawial zainteresowanie w tej kwestii, moga byc juz duzo fajniejsze;-)

Co do Play- Doh, oboje z mezem chetnie bysmy udusili producenta tego dziadostwa:wściekła/y: Viki dostala to ostatnio na 3 urodziny, tylko takiego clowna.No wiec wklada sie w glowe ta ciastoline i wyciskajac, powinny mu rosnac wlosy i jezyk, niestety trzeba miec sile Pudzianowskiego, zeby to wycisnac!!! Nawet moj maz nie ma sily tego zrobic, bo ta ciastolina szybko twardnieje...Jest do tego dolaczone kilka innych dupereli , ktore dzialaja na takiej samej zasadzie. Niestety nie jest tak latwo cos z tego wycisnac:wściekła/y: Pozatym kruszy sie to dziadostwo, wszedzie tego pelno, trzeby by bylo chyba do tego codziennie wody dolewac!
Odradzam nogami i rekoma!!!;-)

Pusia
to ja sie wypowiem z moich doswiadczen;-)
Klocki dzieci uwielbiaja, ale np. moja mala sie wkurzala jak jej sie cos rozsypywalo z takich klockow ktore nie trzymaja sie razem. Polecalabym bardziej cos w stylu lego duplo- moja mala bawi sie nimi non-stop juz dwa lata:tak:
Co do kamery to radze sie wstrzymac, bo za te 2 lata kiedy Kacperek bedzie przejawial zainteresowanie w tej kwestii, moga byc juz duzo fajniejsze;-)

Co do Play- Doh, oboje z mezem chetnie bysmy udusili producenta tego dziadostwa:wściekła/y: Viki dostala to ostatnio na 3 urodziny, tylko takiego clowna.No wiec wklada sie w glowe ta ciastoline i wyciskajac, powinny mu rosnac wlosy i jezyk, niestety trzeba miec sile Pudzianowskiego, zeby to wycisnac!!! Nawet moj maz nie ma sily tego zrobic, bo ta ciastolina szybko twardnieje...Jest do tego dolaczone kilka innych dupereli , ktore dzialaja na takiej samej zasadzie. Niestety nie jest tak latwo cos z tego wycisnac:wściekła/y: Pozatym kruszy sie to dziadostwo, wszedzie tego pelno, trzeby by bylo chyba do tego codziennie wody dolewac!
Odradzam nogami i rekoma!!!;-)

Dzieki za odpowiedź ... kurcze to dałaś mi do myślenia no . Co do lego to znając życie dostanie od chrzestnej (bo te klocki na zmianę sobie kupujemy znaczy naszym dzieciom) a pomyślałam, że drewniane klocki to fajna sprawa a u nas w Polsce są bardzo drogie. A co do Play- Doh to chyba zrezygnuje i poszukam czegoś innego w zamian hmmm tylko czego ...

reklama
no ten dmuchany kojec faktycznie moglby sie wywrocic pod slodkim ciezarem Dorianka i nie tylko.
Pozatym dmuchac to i spuszczac powietrze co chwile to nie dla mnie :no: ja tam wole takie jak pokazywalam, jak nie potrzebuje to skladam i nie zagraca mi mieszkania a dodatkowo jeszcze moge uzywac jako bramka na schody, odzielic pokoj na pol, zabezpieczenie przed kominkiem itd, itp.
acha zapomnialam napisac ze to wlasnie ktore kupujemy to ma specjalny certyfikat bezpieczenstwa,

Do góry