wisienkaa1
Listopadowa mama '07
krzeselko fajniutkie, kathe to moze jeszxze sie wstrzymaj, moze karina sprzeda ci ze znizka ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
krzeselko fajniutkie, kathe to moze jeszxze sie wstrzymaj, moze karina sprzeda ci ze znizka ;-)
karina to musisz sie pospieszyc i wchodzic jak najszybciej, bo potem to wszysko bedziemy mialy i stracisz najlepsze klienkti ;-) :-):-)
a tak powaznie to zrobilas wczoraj ten kosztorys czy cos tam ??
Pusia
to ja sie wypowiem z moich doswiadczen;-)
Klocki dzieci uwielbiaja, ale np. moja mala sie wkurzala jak jej sie cos rozsypywalo z takich klockow ktore nie trzymaja sie razem. Polecalabym bardziej cos w stylu lego duplo- moja mala bawi sie nimi non-stop juz dwa lata
Co do kamery to radze sie wstrzymac, bo za te 2 lata kiedy Kacperek bedzie przejawial zainteresowanie w tej kwestii, moga byc juz duzo fajniejsze;-)
Co do Play- Doh, oboje z mezem chetnie bysmy udusili producenta tego dziadostwa Viki dostala to ostatnio na 3 urodziny, tylko takiego clowna.No wiec wklada sie w glowe ta ciastoline i wyciskajac, powinny mu rosnac wlosy i jezyk, niestety trzeba miec sile Pudzianowskiego, zeby to wycisnac!!! Nawet moj maz nie ma sily tego zrobic, bo ta ciastolina szybko twardnieje...Jest do tego dolaczone kilka innych dupereli , ktore dzialaja na takiej samej zasadzie. Niestety nie jest tak latwo cos z tego wycisnac Pozatym kruszy sie to dziadostwo, wszedzie tego pelno, trzeby by bylo chyba do tego codziennie wody dolewac!
Odradzam nogami i rekoma!!!;-)