reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
women fajna ta hustawka, ale czytalas jak tam pisze:
Ograniczenie wagi: do 11,3 kg

jak Dori zacznie siadac to nie wiem czy bedzie dla niego dobra
:dry:

Ja tez ogladalam te hustawki, sa extra...

Ale wlasnie to ograniczenie: 6 m-cy, 11,3 kg...
czyli oczywiste jest, ze po spelnieniu jednego z warunkow nie powinno sie juz jej uzywac... :no:

tą co mielismy teraz byla do 9kg,dorian wazy 9,5 i sie jeszcze wniej buja a wiec,jesli ta jest do 11.3 to jeszcze troche sie w niej pobuja.

no wczoraj tez oglądałam tą kule wydaje sie bardzo fajna.
Ja szperam na allegro co by tu kupic małemu
ale wczoraj sie smialam i mowilam do siory i szwagra ze nic mlodemu nie kupie bo jest niegrzeczny i nie szanuje zabawek bo ostatnio wszystkim rzuca i ma z tego radoche w dupie sie poprzewracało chyba.hehehe
ale myslalam nad nową karuzelką z fp

dziewczyny co kupujeci emaluchom na dzien dziecka?

ja zastanawiam sie nad ta kula

!!! Kula edukacyjna do raczkowania - SIMBA !!! (344043078) - Aukcje internetowe Allegro
aukcja juz sie zakonczyla ale na pewno znajde ja jeszcze

My mamy ta kulę Kacperkowi bardzo sie podoba - jedyna jej wada to to że jest bardzo głośna i dla tego zakleiłam takim plasterkiem głośniczek żeby dziwek nie był taki głośny i teraz jest super:tak::tak:

Kurcze też musze pomyślec o prezencie na dzień dziecka hmmm - ide na allegro :-)

a ja sie zastanawiam porzadnei nad kojcem dla Hani
w koncu urodze jak bedzie miala 10,5 miesiaca wiec pewnie juz bedzie raczkowala
wiec chyba mi sie on przyda np.jak bede chciala dzidzie nakarmic

bede patrzec po ile tu sa takie kojce,jak nie to w PL kupimy

a na dzien dziecka dla Hani nie mam jeszcze pomyslu
pewnie problem sie rozwiaze w sklepie :happy:
dla Mili planujemy kupic rowerek :happy:

reklama
sabinko ja tez sie zastanawialam nad ta hustawką
i powiem tobie ze one sa niebespieczne
dziecko mojej kumpeli bujało sie i łapało za pałąki albo rączki moze sobie uszkodzic,albop nie wiem co gorszego
ale mimo wszystko to sa nowe hustawki ona miala kilka lat temu wiec jak sie zdecydujesz to napisz jakie bede twoje odczucia.

zyrafa jest supcio tez chce ja kupic doriankowi

Do góry