reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Liluś a o kojcu tez myślałam ale kurka nie mam go gdzie włożyc...;/
niby mieszkanie 72 metry ale nie chcę całego zagracać
ale kojec to super sprawa....

Women zobacze podejde do sklepu jeszcze i się zorientuje jak to wygląda...ale mnie nastraszyłaś;/

reklama
Sabinko fajna hustawka.
W sumie to kupiłabym taką do ogrodu :dry:
Ale chyba się będziemy przeprowadzać i narazie się wstrzymam :tak:

Kulke miał mój Antek,a nawet dwie.U nas nie zrobiły furory i oddałam.Trzeba uważać na nie bo jak dzieci zaczną nimi rzucać to marny ich los :laugh2:
Żyrafa fajna,zresztą jak wszystkie zabawki FP :-):-D
Women huśtawki fajne.Jak Dorianek lubi swingować to dobry zakup.
Mój nie nauczony i teraz w kuzyna huśtawce miał okazje się pobujać i niewiedział o co loto.Nie za bardzo się podniecił :laugh2::laugh2:
Lilka prezenty bombowe.Widze,że przemyślane :tak:

ja jak zwykle jako wyrodna matka nic nie kupuje bez okazji :evil:
Antek na dzień dziecka dostanie bajki Ratatuj i 101 Dalmatyńczyków a Matt jeszcze niewiem :dry:

Aha

A Antkowi najlepiej by przypadło do gustu takie coś: :-D:-D
kuchnia_tefal1.jpg

Teraz u koleżanki jak jest to wiecznie gotuje :szok::-D:-D
Ma to po tatusiu chyba :cool2:

Women, fajna huśtaweczka:-) Moja raczej jest antyhuśtawkowa;-)

Lilka, super zabaweczki:-) Dziewczyny będą miały radochę:-)

Co do dnia dziecka, raczej nic nie kupię, bo Inga i tak nic nie czai, ma dużo zabawek i mało która ją zachwyca. Ona woli proste rzeczy typu kartonowe pudełeczko czy plastikowa butelka:-) Zresztą kupiłam wózek to laska ma prezent trochę wcześniejszy;-)

Anineczka,Bira dziekuje :-)my mamy ogromny ogrod,na ktorym sa chustawki i duza trampolina wiec Milenka sie nei nudzi
ale zeby bylo ciekawiej to chcemy jej kupic jeszcze te dwie zabawki ogrodowe,szczegolnie ze w lipcu przylatuje do nas tesciowa z chrzesniaczka nasza,ktora jest o 10 mieisecy strasza,wiec chcemy by dziewczynki spedzaly cale dnie na podworku (licze ze beda upaly :-) ) a my z tesciowa z nimi siedzialy sobie w ogrodzie :-)

oby pogoda dopisala

a co do prezentow na dzien dziecka to ja kupuje slodycze,nie duzo,ale tym razem chcemy kupic Milence rowerek,w lipcu ma 3 urodzinki,wiec rowerek bedzie prezentem takim troche 2w1,kupimy na dzien dziecka by pojezdzila nim dluzej:tak: (urodzinki ma pod koniec lipca)

Anineczka hehee,fajnie ze mlodemu podoba sie gotowanie,a ta kuchanie rewelacyja,kurcze to teraz nie wymyslą,dawniej klocki drewniane i globus sie miało i rogal z buzi nie schodził h ehe.

Co do hustawki to dorian ma od poczatki,spedza w niej wiekszosc swojego dnia wiec i dla niego i dla mnie to najlepsza rzecz jaka mogla nas spotkac hehe.
Dzis pisali ze wczoraj wysłali wiec pewnie na dniach bedzie juz u nas.
Oczywiscie zrobie fotki i zdam relacje jak mlody sie odnalazł w nowym sprzęcie.

aaaaaaa chcialam wam jeszcze napisac ze rozmawialam wczoraj z pania w sklepie dzieciecym wypytując do zabawki z FP
wiele zabawek nie ma w sklepach pytałam jej dlaczego,a ona pokazala mi katalog i powiedziala e wszystkie zabawki ktore sa w tym katalogu moga byc wprowadzone na polski rynek,wszytskie inne ktore sie w nim nie znjaduja NIE,i sa sprzedawane nielegalnie na alegro gdyz nie maja polskich atestów,troche mnie to zdziwilo szczerze mowiac,gdyz nie bylo tam ani hustawek ktre mamy ani skoczka i innach ktore chciam kupic dorianowi.

reklama
dziwne ze w PL nie maja atestow a w innych krajach sa sprzedawane :baffled:

Women ja tez mysle o takim jezdziku :tak:
widzialam takiego lwa z FP ale ok.300zł hmm

Do góry