reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
A co myślicie o takim wózku :

produkt_1805_obraz_3_pow.jpg

tu jest na allegro np

CAM wózek spacerowy 7,7kg PORTOFINO kolory -35% (363575584) - Aukcje internetowe Allegro

Pusia na moje oko wozeczek wygodny dla maluszka:tak:
plus minus wersja podobna do spacerowki jaką mialam przy Mili i byla extra wygodna ;-)
Bira wozeczek wyglada fajnie a Inga w nim swietnie pasuje i wyglada :-)

Wisienko
na moje oko to nie wyglada zbyt solidnie:no: Nie przerazaja Cie te przednie malutkie koleczka? Normalnie jak w wozeczku dla lalek:-p

Wisienko
my mamy mala spacerowke ( musze ja sprzedac, bo juz mi sie raczej nie przyda) quinny zapp, ale ona to juz dla wiekszego dziecka bo sie nie rozklada do spania.
Ale na wyprawy np. do Polski samolotem , czy na zakupy do samochodu idealna, bo malutka i lekka.

reklama
bira fajny wozek, chociaz jak dla mnie zaunowoczesniony :-D:-D ale wtyglada ze samej zainteresowanej sie pordoba i to najwazniejsze!slicznie w nim wyglada.

pusia mi sie podoba ten wozek, kolor super na ostatnim zdjeciu.

mi ostatnio ten wpadl w oko,
Buy your Chicco Lite Way Stroller Rainbow reviews from Kiddicare Buggies and Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment

co o nim sadzicie?//

Wisienka mam cos podobnego firmy CONECO,to jest parasolka
uzywamy ja na wypady do centrum handlowego bo malo miejsca zajmuje
ogolnie nie jest ok,nie mam jej nic do zazucenia,wiec mysle ze jak chcesz uzywac ten wozek na zakupy gdzie pojedziesz autem,czy pospacerowac po chodniku to spoko,wozek sie nadaje

Do góry