reklama
bira
Listopadowe mamy'07
Women, kosztował 850 na allegro.
A co myślicie o takim wózku :
tu jest na allegro np
CAM wózek spacerowy 7,7kg PORTOFINO kolory -35% (363575584) - Aukcje internetowe Allegro
tu jest na allegro np
CAM wózek spacerowy 7,7kg PORTOFINO kolory -35% (363575584) - Aukcje internetowe Allegro
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
bira fajny wozek, chociaz jak dla mnie zaunowoczesniony ale wtyglada ze samej zainteresowanej sie pordoba i to najwazniejsze!slicznie w nim wyglada.
pusia mi sie podoba ten wozek, kolor super na ostatnim zdjeciu.
mi ostatnio ten wpadl w oko,
Buy your Chicco Lite Way Stroller Rainbow reviews from Kiddicare Buggies and Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
co o nim sadzicie?//
Buy your Chicco Lite Way Stroller Rainbow reviews from Kiddicare Buggies and Pushchairs | Online baby shop | Nursery Equipment
co o nim sadzicie?//
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
ladina ja mam juz jeden porzadny wozek i teraz szukam czegos malego i lekkiego ;-)
Wisienko
my mamy mala spacerowke ( musze ja sprzedac, bo juz mi sie raczej nie przyda) quinny zapp, ale ona to juz dla wiekszego dziecka bo sie nie rozklada do spania.
Ale na wyprawy np. do Polski samolotem , czy na zakupy do samochodu idealna, bo malutka i lekka.
my mamy mala spacerowke ( musze ja sprzedac, bo juz mi sie raczej nie przyda) quinny zapp, ale ona to juz dla wiekszego dziecka bo sie nie rozklada do spania.
Ale na wyprawy np. do Polski samolotem , czy na zakupy do samochodu idealna, bo malutka i lekka.
reklama
Lilka
Fanka BB :)
bira fajny wozek, chociaz jak dla mnie zaunowoczesniony ale wtyglada ze samej zainteresowanej sie pordoba i to najwazniejsze!slicznie w nim wyglada.
co o nim sadzicie?//
Wisienka mam cos podobnego firmy CONECO,to jest parasolka
uzywamy ja na wypady do centrum handlowego bo malo miejsca zajmuje
ogolnie nie jest ok,nie mam jej nic do zazucenia,wiec mysle ze jak chcesz uzywac ten wozek na zakupy gdzie pojedziesz autem,czy pospacerowac po chodniku to spoko,wozek sie nadaje