reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Pusia, fajny ten wózeczek. Wygląda na wygodny. ten czarny wpadł mi w oko:-)

Wisienka, podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny. Jeżeli tylko na zakupy czy na chodnik to ok:-)

reklama
No to chwalę się:-)
Nasza nowa fura:-)

I na spacerku:-)

Jeżeli ktoś szuka lekkiego, zwrotnego miejskiego wózeczka to szczerze polecam:-)

Bira fajny wozeczek,ciekawy wyglad ma mnie tylko przerazaja tylko te malutkie koleczka

A co myślicie o takim wózku :

produkt_1805_obraz_3_pow.jpg

tu jest na allegro np

CAM wózek spacerowy 7,7kg PORTOFINO kolory -35% (363575584) - Aukcje internetowe Allegro

Pusia tez te wozki ogladalam jak szukalam dla swojego napewno wygladja inaczej niz wszystkie nie sa takie oklepane-ladnie prezentuje sie:tak:

A ja chce dla malego kupic taki bebenek spodobal mi sie:tak:moj uwielbia bebnic raczka o wszystko wiec mysle ze bedzie to trafny zakup tylko troche drogi jest no ale sprzedalam hustawke to moge kupic cos innego:-)
Fisher Price MUZYCZNY INTERAKTYWNY BĘBENEK NOWOŚ (365653694) - Aukcje internetowe Allegro

Wisienko
my mamy mala spacerowke ( musze ja sprzedac, bo juz mi sie raczej nie przyda) quinny zapp, ale ona to juz dla wiekszego dziecka bo sie nie rozklada do spania.
Ale na wyprawy np. do Polski samolotem , czy na zakupy do samochodu idealna, bo malutka i lekka.
a ile bys chciala za tego zappa ??

mirka
:-):-) a wiesz , ze kupilam ten wozek w Austrii;-) Jeszcze sie nie zastanawialam za ile go opchne , musze spojrzec na aukcjach internetowych;-)

my po wyplacie Milence kupujemy takie cos
83_1211217996140.jpg

Milence i Hani
83_1211217996606.jpg

a Hani mysle o czyms takim,ale to jak bedziemy w PL w sierpniu,bo jest to w sklepie internetowym w ktorym mam znizki

Lilka bardzo fajne te rzeczy:tak:

Tak wogole to dziewczyny nie znacie kogos kto chcialby kupic sapcerowke ta co mam?????Ja nie moge przyzwyczaic sie do niej i chcialbbym powrocic do takiego wozka jak mialam wczesniej fakt ze ciezszy ale taki solidny.

Pusia genialana ta spacerowka ja ja sobie chyba zamowie,taka wlasnie do samochodu,rewelacja,bardzo sie ciesze ze ja pokazalas tutaj.
Lilka rewelacyjne prezenty,bombowe,dzieci pewnie oszalaly z radosci,te je oglądałam.
Wisienka ten wozeczek tez mi wydaje sie bardzo lichy ale to decyzja nalezy do ciebie

A ja mam w planach zamowic dorianowi nowa hustawke co prawda jest do 11.3 kg ale teraz juz chyba nie bedzie tak tył,chce cos do chwili chodzenia zeby mial zajecie i oto przedmioty ktore chce zamowic dorianowi.I jeszcze tego pragnionego skoczka dla mojego skoczka.
rainforest_skoczek_2.jpg

FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST s_k (363802580) - Aukcje internetowe Allegro

oraz ta hustawka
typ1
fisher_hustawka_swinka_1.jpg

FISHER PRICE HUŚTAWKA MAGICZNA NOWOŚĆ!!! s_k (368572359) - Aukcje internetowe Allegro

oraz typ2
FISHER PRICE HUŚTAWKA POWER PLUS SWING s_k (357770062) - Aukcje internetowe Allegro
357770062

doradzcie ktora wybrac
dotychczasowa idzie dla Natanka mojej siostry,bo jest tylko do 9kg

Kobitki super zabaweczki i spacerówki również:tak::-):-)

Women mi się bardzo podoba huśtawka typ1:tak::-)
Liluś dziewczynki na pewno się ucieszą z takich prezentów:tak::-D:-D
Karina fajny bębenek:tak::-D
Bira świetna spacerówka pewnie Ingusi jest w niej bardzo wygodnie:tak::tak::-)
Pusia drugi model spacerówki jest jak najbardziej w moim typie:tak::-D:-D

Pusia genialana ta spacerowka ja ja sobie chyba zamowie,taka wlasnie do samochodu,rewelacja,bardzo sie ciesze ze ja pokazalas tutaj.
Lilka rewelacyjne prezenty,bombowe,dzieci pewnie oszalaly z radosci,te je oglądałam.
Wisienka ten wozeczek tez mi wydaje sie bardzo lichy ale to decyzja nalezy do ciebie

A ja mam w planach zamowic dorianowi nowa hustawke co prawda jest do 11.3 kg ale teraz juz chyba nie bedzie tak tył,chce cos do chwili chodzenia zeby mial zajecie i oto przedmioty ktore chce zamowic dorianowi.I jeszcze tego pragnionego skoczka dla mojego skoczka.
rainforest_skoczek_2.jpg

FISHER PRICE SKOCZEK RAINFOREST s_k (363802580) - Aukcje internetowe Allegro

oraz ta hustawka
typ1
fisher_hustawka_swinka_1.jpg

FISHER PRICE HUŚTAWKA MAGICZNA NOWOŚĆ!!! s_k (368572359) - Aukcje internetowe Allegro

oraz typ2
FISHER PRICE HUŚTAWKA POWER PLUS SWING s_k (357770062) - Aukcje internetowe Allegro
357770062

doradzcie ktora wybrac
dotychczasowa idzie dla Natanka mojej siostry,bo jest tylko do 9kg

Women swietny ten skoczek kiedys tez go ogladalam i zastanawialam sie nad kupnem ale pozniej zrezygnowalam ale piekny jest:tak:
Co do hustawki to jak dla numer jeden:tak:cenowo patrzlam bardzo podobnie a ta pierwsza ma dodatkowo z tego co wyczytalam te elektroniczne zabawki oprocz pluszakow.Pozatym ladniejsze kolory sa:tak:

reklama

Cieszę się, że spacerówka sie spodobała - mi tez bardzo przypadła do gustu :tak::tak:. jesli zamówisz ja to czekam na opinie :-)

Do góry