reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

hihiii

przypomnailyscie mi jak to moja Milena majac roczek i ciut wiecej uwielbiala zabawki typu...garnki,wszelkie tłuczki,nabierki i jechane z waleniem o gary :-D:-D:-D

i jeszcze pelno takich zabaw miala
:happy:

ja w tym mieisacu planowalam cos kupic Hani i Mili i dupka,bo auto nas splukalo do cna :sorry2:
takze zakupy przechodza na czerwiec

reklama
Women juz wklejam zdjecia wozka mialam dac wczesniej ale nie mogla wkleic:tak:Co do wozka to nic nadzwyczajnego,nie jestem z niego zadowolona i najprawdopodobniej bede sprzedawac.

Anineczka, dzięki. Najważniejsze, że jest leciutki i nie będę musiała tachać kilogramów z trzeciego piętra jak będę chciała na chwilkę gdzieś wyskoczyć. Starego się nie pozbywam, ale ten bardzo ułatwi mi życie. Chce jeszcze tą chustę zamówić ale mam dylemat którą:baffled:

Karina, a co jest nie tak? Dlaczego Ci nie odpowiada?

Wiesz co przyzwyczailam sie chyba do tego swojego niebieskiego wozka on jest taki solidny i te kola bardzo dobrze amortyzowaly.
Ten co kupilam jest typowa spacerowka i moze one takie sa poporstu ale dla mnie ona jest taka delikatna,wiotka i kola piankwoe juz tak nie amortyzuja( moze to wynika z tego ze poprostu przyzwyczailam sie do starego swojego wozka - juz sama nie wiem)ale jakos nie moge przekonac sie do tego wozka.
Poztaym niby ma kosz dosc spory ale denerwuje mnie ze nie mam do niego swobodnego dostepu.
Moze jednak wejde we wspolparce z dwoma firmami ktore maja swoje wozki to cos wezme ( jak sie uda jeszcze musze sobie wszystko poprzeliczac):tak:

karina to mamy tak samo
ja tez nie umiem sie przekonac do takich spacerówek
i chyba zostane przy x-ladnerze
mam w planach kupic samochod wiec nie bedzie problemu z pakowaniem jego

reklama
Do góry