reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Moja siora teraz kupuje coneco v3 i powiem ze jest super ten wozek na prawde a jestem cholernie wybredna jesli chodzi o wozki.
Tyle ze dosc drogi bo spacerowka w granicach 800zl
a ja kupuję jednka qunny buz
musze najpierw sprzedac swoj
bo nosze sie z zamierem kupna samochodu wiec nie bede miala problemu z wozkiem ani z fotelikiem kupie stacjonarny juz od 9-18 i chyba tez maxi cossi

Women z tego co ja sie orientuje bo tez patrzyłam na ten wózek w ciąży jeszcze to głeboko spacerowy kosztował ok. 890?? a nie sama spacerówka:-) a jak dla mnie to też wózeczek całkiem ok:-) ale xlanderek superaśny;-) a czemu sprzedajeszrz xlandera spacerówke? źle Ci się jeździ???

Zle zacytowalam troche ale tutaj juz odpowiem:-Dchyba piwko dziala bo jedno kupilysmy sobie z tesciowa heheheh:-D

Napisze co maly dostal ogolnie na chrzciny

rowerek-jezdzik
mata ktora widzialyscie
ogrodek muzyczny tez pokazywalam
krzeselko do karmienia
taki duuuuuzy samochod tez moze byc jako jedzik ale nie taki typowy
kilka zestawow ubranek- sliczne
kostke interaktywna ale to troche na pozniej bo na razie jest za maly
zloty lancuszek z krzyzykiem

no to chyba na tyle:tak:

no pięne prezenciki dostał Szymuś:-) super:-)

w niedziele kupilam mu cos takiego, bedziie mial do ogrodu jak posdrosnie
Amazon.co.uk: Little Tikes Police Cycle Sounds Rocker: Toys & Games

super zabaweczka:-)

no wlasnie Wisienka,ja tez Hanie klade na mate,rozrzucam zabawki i ona sie tam bawi ale krotko...chyba juz ja to znudzilo :sorry2:
dlatego zastanawiam sie co by jej tu kupic..
:nerd:

Liluś męza wymeczyć o urlop:-) i na zakupy:-) u was to tam napewno super świetne sklepy z zabawkami itp:-) wiec Hania sobie sama coś wybierze hehehe:rofl2:

reklama
dziewczyny odpowiem ogólnie
buzza to tego starszego na nowego mnie nie stać,x-landera sprzedać chce bo jak juz jest spacerówka to duzo miejsca zajmuje po zlozeniu i ciezko gdziekolwiek go zabrac w samochód.x lander jest super wozek i jestem cholernie zadowoloona

co do auta to zmienic to za duzo powiedziane
panda to firmowy samochod taty wiec mam go wieczorami i w weekendy a to mi nie pasi i chcialabym kupic nowy i albo smarta albo omege B

Dziewczyny czy któraś kupowała szczeniaczka uczniaczka, myślicie że warto?
http://www.allegro.pl/item348338486_fisher_price_szczeniaczek_uczniaczek_od_ss.html
Bo tak się zastanawiam nad zakupem tylko chyba Madzia na razie nie będzie umiała się nim bawić.

iwcia ja mam tego szczeniaczka uczniaczka no i w prawdzie maly jeszcze sie nim nie umie bawic, czasem przez przypadek tylko mu sie uda nacisnac, ale jak ja sie z nim bawie i naciskam to maly jest strasznie zadowolony, a jak mamusia spiewa z pieskiem to juz w ogole frajda!!!!!! cieszy sie strasznie.ja juz go mam odkad david skonczyl 3 miesiace i jestem zadowolona, mysle nawet aby kupic jeszcze jednego tyle ze w wersji polskiej :-):-)

moim zdaniem warto kupic

David i jego piesek

Wisienka, Asix mam do Was pytanko i do mamuś mieszkających w Angli..orientujecie się ile kosztuje wysłanie paczki do Polski?? takiej ok. 15 kg?? bo chcę sobie sprowadzic kilka rzeczy ...i znajoma ma mi wysłać..i chcę to poprzeliczać..
proszę kochane o odpowiedz:-)

Sabinka ja tez tak kombinuje
chce sie dowiedziec ile by kosztowala paczka z Polski do N.,ale wychodzi drogo :baffled:
jakos jesli dobrze pamietam 5kg,moze mniej to ok.130zł :sorry2:
no i tutaj celnicy otwieraja paczki i slyszalam nie raz jak inni dostawali jakis rachunek do zaplaty :szok: cos w stylu akcyzy czy cos...kurka nie znam sie
no masakra....dlatego musze sie dowiedziec co i jak....

reklama
wisienka i anineczka tak zachwalacie tego szczeniaczka, że się skusiłam i kupiłam, niestety teraz długi weekend więc pewnie będzie dopiero pod koniec przyszlego tygodnia:-(
wzięłam też tą słuchaweczkę co wisienka ale w wersji polskiej, bo patrzałam na nią w sklepie i fajna jest, no ale u mnie dwie dychy droższa:no:.
szaleję trochę z zabawkami dla Matika, ale mam jeszcze trochę kasy i stwierdziłam , że wszystko wydam na zabawki:tak:

Do góry