sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Liluś bo kurde znalazłam fotelik co chce o ponad 200 taniej niz w Polsce..no przecież mnei trafi normalnie! nie dosć ze tam wyzsze zarobki to jeszcze aż tyle taniej!! ;-) ;-) ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wisienka, Asix mam do Was pytanko i do mamuś mieszkających w Angli..orientujecie się ile kosztuje wysłanie paczki do Polski?? takiej ok. 15 kg?? bo chcę sobie sprowadzic kilka rzeczy ...i znajoma ma mi wysłać..i chcę to poprzeliczać..
proszę kochane o odpowiedz:-)
no w USA to FP jest tani jak barszcz
ale minus ze jak siemeiszka w PL i nei planuje emigracji to bezsensu miec zabawki uczace po angielsku...
Sabinka mnie tez to wkurza ze wszedzie taniej prawie niz w PL
no porazka jakas
Wisienka, Asix mam do Was pytanko i do mamuś mieszkających w Angli..orientujecie się ile kosztuje wysłanie paczki do Polski?? takiej ok. 15 kg?? bo chcę sobie sprowadzic kilka rzeczy ...i znajoma ma mi wysłać..i chcę to poprzeliczać..
proszę kochane o odpowiedz:-)
Wsienka super ta mata......
A ja mam dobrą wiadomość
Dorianek polubił krzesełko FP i siedzi sobie w nim,bawi sie wiec super zadowolona jestem,bo huśtawkę musimy powoli odstawić bo do 9kg,wiec teraz bedzie sie Natanek bujał.
Dziewczyny czy sa jakies huśtawki powyzej 9kg ale nie te polskie okropne jakies fajne,bezpieczne.