reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Liluś bo kurde znalazłam fotelik co chce o ponad 200 taniej niz w Polsce..no przecież mnei trafi normalnie! nie dosć ze tam wyzsze zarobki to jeszcze aż tyle taniej!! ;-) ;-) ;-)

reklama
Sabinko, to tak jak ja ogladalam zabawki z FP w USA... szok... u nas ceny 2x wyzsze... no ale ta cholerna przesylka:wściekła/y:
ale i tak zamowilam krzeselko to co Ty masz z FP - wyslano 10 kwietnia... wiec moze isc nawet 6 tygodni - hmmm, minely niecale 3... ale zaplacilam 315zł z przesylka i ma ta zabawke i wkladke na siedzonku...

Women, co do buzza to ceny tego staszego i nowego sa podobne:

WYPRZEDAZ QUINNY BUZZ WOZEK SPACEROWY OSTATNIE!! (355613854) - Aukcje internetowe Allegro

QUINNY BUZZ 2007 + KOSZ + ORYGINALNE GRATISYsklep (350175780) - Aukcje internetowe Allegro

chyba, ze mys;isz o jeszcze innym?

Wisienka, super ten szczeniaczek - myslalam, ze jest znacznie mniejszy:-D:-D

no w USA to FP jest tani jak barszcz :baffled:
ale minus ze jak siemeiszka w PL i nei planuje emigracji to bezsensu miec zabawki uczace po angielsku...

Sabinka mnie tez to wkurza ze wszedzie taniej prawie niz w PL
no porazka jakas :wściekła/y:

Lilka, do nas przyszedł ten ślimaczek, którego wklejałam wcześniej. Jest super, Inga aż krzyczy jak uda jej się załączyć melodyjkę. Żyrafa będzie ok, ale dopiero za jakiś czas. Teraz jest za mała na te klocki. W każdym razie ja polecam.

Co do cen przesyłek to ja się kompletnie w tym nie orientuję.

Wisienka, Asix mam do Was pytanko i do mamuś mieszkających w Angli..orientujecie się ile kosztuje wysłanie paczki do Polski?? takiej ok. 15 kg?? bo chcę sobie sprowadzic kilka rzeczy ...i znajoma ma mi wysłać..i chcę to poprzeliczać..
proszę kochane o odpowiedz:-)

sabina z poczty nigdy nie korzystalam, ale raz wysylalam paczke od prywatnego przewoznika to za pierwsze 15 kg 30 funtow a potem 5 za kazde kg, jakos tak jak dobrze pamietam, a jaki chcesz fotelik?

no w USA to FP jest tani jak barszcz :baffled:
ale minus ze jak siemeiszka w PL i nei planuje emigracji to bezsensu miec zabawki uczace po angielsku...

Sabinka mnie tez to wkurza ze wszedzie taniej prawie niz w PL
no porazka jakas :wściekła/y:

zabawki w USA rzeczywiscie sa tanie, ale jak kiedys sprawdzalam to nie wysylaja do angli :dry: a szkoda po po przeliczeniu wychodzi prawe polowe taniej.

iwcia to super ze udalo ci sie znalezc telefon w wersji polskiej, ja za swojego zaplacilam £12,50 - jest teraz promocja z £25 :tak::-)

Wisienka, Asix mam do Was pytanko i do mamuś mieszkających w Angli..orientujecie się ile kosztuje wysłanie paczki do Polski?? takiej ok. 15 kg?? bo chcę sobie sprowadzic kilka rzeczy ...i znajoma ma mi wysłać..i chcę to poprzeliczać..
proszę kochane o odpowiedz:-)

sabinka ja wlasnie bede wysylala paczke firma przewozowa i za 15 kg to bedzie 15 funtow a za kazdy kolejny kg chyba biora funta jak chcesz to przesle ci nr. tel na gg

Wsienka super ta mata......
A ja mam dobrą wiadomość
Dorianek polubił krzesełko FP i siedzi sobie w nim,bawi sie wiec super zadowolona jestem,bo huśtawkę musimy powoli odstawić bo do 9kg,wiec teraz bedzie sie Natanek bujał.

reklama
Wsienka super ta mata......
A ja mam dobrą wiadomość
Dorianek polubił krzesełko FP i siedzi sobie w nim,bawi sie wiec super zadowolona jestem,bo huśtawkę musimy powoli odstawić bo do 9kg,wiec teraz bedzie sie Natanek bujał.

Dziewczyny czy sa jakies huśtawki powyzej 9kg ale nie te polskie okropne jakies fajne,bezpieczne.

Super Women ze Dorianek polubil siedzenie:tak:Ja tak samo niedlugo bede musiala odstawic ta hustawke FP i szukam czegos powyzej 9 kg ale rozstawianego nie zawieszanego:tak:na allegro widzialam ze sa. W przyszlym tygodniu jade z mezem do innego miasta moze dostane w koncu spacerowke ktora wpadnie mi w oko i rozejrze sie tez za hustawkami;-)

Do góry