reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
a co myślicie o tym

Shot at 2007-06-30
my.php

A mi pasuje i rączka pojedyncza i dwa oddzielne uchwyty, ale te kółeczka są trochę, małe...tzn. mogą być jeżeli używasz tylko w mieście i na płaskim, ale zważając na jakość chodników w wielu miejscach, to lepiej mieć większe kółka, które dają większą stabilność.

ja zdecydowana byłam do wczoraj na mutsy urban rider lub quinny buzz, ale wczoraj miałam przyjemność pojeżdzic z córcią przyjaciółki właśnie tą loolą i jestem zachwycona.Ten wózeczek jest bardzo lekii i delikatny,idealny do miasta.W sumie zadnych spacerów po lesie nie planuje,raczej wszędzie chodniki i uliczki osiedlowe,takze jak dla mnie idealny.tertaz jest ,moim faworytem:-):tak:

Dziewczyny, ja miałam wózek, który pokazała giyoshi, Anmar Leon i dla nas był super.Minus był taki, że ledwo nam się mieścił do bagażnika, ale nie jeździliśmy zbyt często jak Oliwka była malutka, więc dało się przeżyć ;-).Z tym, że koła z piankowych wymieniliśmy na pompowane, co wiązało sie z dopłatą 50 zł, ale to i tak atrakcyjna cena za wózek.Wprawdzie od jakiegoś czasu jeździmy w spacerówce (Baby Design Rider), ale Anmara trzymamy na zimę i zaśnieżone chodniki :tak:

ja jednak zostanę przy Looli
już sie z męzem naradziliśmy
i ustaliliśmy ze w naszym przypadku ten wózeczek będzie najwygodniejszy
dużo jeżdzimy samochodem-
a ten wózek zajmuje bardzo mało miejsca,
jest lekki co ułatwi mi znacznie wniesienie go na 3 piętro
poza tym podoba mi się jego linia
no i to chyba na tyle....

Mutsy tez jest super,ale wkurza mnie że "wszędzie ich pełno'
gdzie nie spojrzysz to mutsy jedzie.....

inna 22 :) muszę pokazać Twój post mojemu M. Jesli jesteś zadowolona z tego wózka a cena bardzo atrakcyjna to nic tylko kupować:-)

reklama
Pati26 co do wozeczka - loola - masz racje :-)
ja czytalam chyba o wszystkich mozliwych wozkach i loola wydaje mi sie najbardziej odpowiedni - lekki, po zlozeniu zajmuje malo miejsca i do tego jest bardzo ladny
ogladalam go na zywo i po prostu mnie zachwycil :-):-):-)

Do góry