Ja jak wybieralismy wozek dla Allanka bylam nastawiona przeciwko trojkolowcom! Teraz wiem, ze niepotrzebnie bo te wozki sa tak samo super jak i te z 4 kolami! My mamy Mutsy bez godnolki tylko z fotelikiem MaxiCosi! Wiem ze duzo ludzi jest przeciwnych ze dziecko wozi sie w fotelikach ale wiem ze na poczatku az tak dlugo na spacerach nie bywam by dziecku zaszkodzic! Allanek juz pod koniec 4 miesiaca jezdzil w spacerowce, a gondolka tez kosztuje! Pare dziewczyn u nas zmienilo wozki juz ze 3 razy bo gondolki byly za male i to tez kosztuje! Teraz jak jestem w ciazy to Mutsy mam na spacerki przy domu a do auta kupilismy Quinny Zapp! Tez jestem bardzo zadowolona i wiem ze Mutsy odziedziczy Colinek a Allanek bedzie mial swoj Quinny! Plusem jest to ze i na ten Quinny mozna zalozyc Maxi Cosi!!!
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Ja tez mam trojkolowca Urban Detour i moje dziecko przez 5-6 miesiecy jezdzilo w foteliku.Nie ma skrzywienia kregoslupa ani nic z tych rzeczy.
Trokolowce polecam i nie sa takie zle jak sie pisze
Trokolowce polecam i nie sa takie zle jak sie pisze
anulka7890
Aktywna w BB
Dzięki za rady no to chyba jednak zdecyduję się na trójkołowca Trochę się obawiałam, ale widzę że niepotrzebnie
Dziewczyny, wpadl mi w oko kolejny wozek, moze ktoras miala z nim doczynienia? Jak tak to prosze o opinie... mi chodzi o ten dla blizniakow, ale moze ktos mial tez stycznosc z tym pojedynczym?
http://www.firstwheels.nl/de/city_elite/
http://www.firstwheels.nl/de/city_elite/
Hej, wyglada troche na Boogaboo (czy jakos tak), a nawet bardzo! Moja kolezanka ze szwajcarji z lipcowek ma taki i musze powiedziec ze jak ten jest robiony na wzor to warto go kupic! Jest lekki i ma szybkie funkcje przekladania kierownicy! Innych nie znam ale mialam okazje püopchac troche to cudo i bylo extra!!! No i z tego linka widac ze i siedzisko wygodne!
Mi sie podoba!
Mi sie podoba!
Motylinek
Listopadowe mamy'07
O!Calkiem calkiem ,Ladina!A ile takie cudo kosztuje,wiesz?
reklama
giyoshi
Zaciekawiona BB
Witam serdecznie
chciałąm pokazać jaki mnie się wózek podoba i mimo ze zawsze lubiałąm ciemne kolory dziś zapragnełam wstawek pomarańczy.
SUPER WÓZKI ANMAR - model LEON-super GRATISY!!! (210612427) - Aukcje internetowe Allegro
a i cena atrakcyjna.
chciałąm pokazać jaki mnie się wózek podoba i mimo ze zawsze lubiałąm ciemne kolory dziś zapragnełam wstawek pomarańczy.
SUPER WÓZKI ANMAR - model LEON-super GRATISY!!! (210612427) - Aukcje internetowe Allegro
a i cena atrakcyjna.