kurde wlasnie widze ze obcielo mi polowe postu!!!!! ( ale wklejam JESZCZE RAZ CALOSC)
bira jaki model quinny chcesz kupic?
ja mam
buzza
wozek jest super, nieprawda jest ze gondola jest mala ( maly i tak juz jezdzi w spacerowce) jedyne co bym zmienila to wymienila kolko przednie na pompowane ale to co jest i tak dawalo rade na kamieniach czy polach
no i siedzisko jest kubelkowe co znaczy ze nie rozklada sie na plasko tylko dziecko ma zgiete nozki, ale to wcale nie przeszkadza a jakby co zawsze mozna wlozyc poduche pod pupe i sprawa zalatwiona
POLECAM ten wozek z czystym sercem
jesli chodzi o spacerowki ( bo nie ma sie co oszukiwac gondola to tylko kilka miesiecy) to baaardzo podobala nam sie tez
jane slalom pro
jest najlzejszym wozkiem na rynku, 3 pompowane kola, super zwrotny etc
ale wybralismy buzza ze wzgledu na to ze na jane nie mozna zamontowac fotelika maxi cosi, ktory mielismy juz wczesniej oraz gondola jest po prostu brzydka
jednak teraz prawdopodobnie kupie podwojna spacerowke wlasnie jane
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebe Confort Mutsy Peg Perego: POWERTWIN 2007
super jest tez wozek
mutsy 4rider ale KONIECZNIE z 4 kolami pompowanymi
tak jak urban rider- ten ze skretna osia to dla mnie jakas porazka tak ten jest super
minus to to ze troche ciezki
a na gorskie wyprawy polecam
x-landery- nie maja problemow z zadnymi wertepami
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebe Confort Mutsy Peg Perego: X1 2007 g��boko-spacerowy
i co do fotelika wpinanego w stelaz to owszem jest to przydatna rzecz ale nie jest to priorytet, dzieciaki jezdza tak tylko do jakichs gora 4-5 miesiecy i to na zakupy ewentualnie, potem jest im po prostu niewygodnie a na spacery i tak chodzimy w gondoli
takze fajnie jak pasuje ale patrzac z perspektywy czasu nie jest to super wazne :-)