reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

http://www.bobowozki.pl/product_info.php?cPath=1_104&products_id=965
tu jest pokazana spacerówka w kolorze pomarańczowym tym który wybrałam:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
musze sie pochwalić dzis zamowilam wózek x-landera XA cały komplet wyniesie mnie 1700 z torbą i fotelikiem spacerówka gondola piekny jedzilam sobie po sklepie takze mam juz z głowy

no i widzisz women:-D kiedyś jak sie zastanawiałaś to własnie wspomniałam Ci o xa... (nie wiem czy pamiętasz - czy zignorowałaś) mam taki sam (niebieściutki) i super sie spisuje:tak:... tak sobie czytam jak się szykujecie na przyjęcie maleństw... fajnie....... jeszcze troszkę i będziecie się cieszyć swoimi dzieciaczkami
pozdrawiam

Kurcze, Women, ladniuski ten wozeczek. Zazdroszcze ci ze juz masz to za soba, teraz tylko czekac na przesylke i wyruszyc na jazde probna :)

Hana nie przypominam sobie ale musze sie przyznać bez bicia ze wybradna ze mnie baba,na allegro wogole ten wozek nie przykuł mojej uwagi ale w sklepie relwelacja.
Anit wózeczek czeka na mnie w sklepie ulice dalej tyle ze odbieram po porodzie zeby miec dłuzej gwarancje.

xlanderxa-2007_1.jpg
spacerówka mojego synka

x-car2007_kol_4.jpg
fotelik Doriana :-)

gond_xlander2007_kol4.jpg
oraz gondola i torba

150_images_Bag3.jpg
tyle ze w kolorze zielonym:rofl2:

Czesc jesli chodzi o wozek to ja polecam bartatina, sa rewelacyje leciutkie, trzeba wejsc do sklepu i samemu sobie porownac, Wygodny obrotow, i cena tez przystepna nowy kosztuje ok 900 zł, ale uzywany na gwarancji mozna juz kupic za 500zł.Przekonaj sie sama!

reklama
Do góry