reklama
musze sie pochwalić dzis zamowilam wózek x-landera XA cały komplet wyniesie mnie 1700 z torbą i fotelikiem spacerówka gondola piekny jedzilam sobie po sklepie takze mam juz z głowy
no i widzisz women kiedyś jak sie zastanawiałaś to własnie wspomniałam Ci o xa... (nie wiem czy pamiętasz - czy zignorowałaś) mam taki sam (niebieściutki) i super sie spisuje... tak sobie czytam jak się szykujecie na przyjęcie maleństw... fajnie....... jeszcze troszkę i będziecie się cieszyć swoimi dzieciaczkami
pozdrawiam
A
Anitt
Gość
Kurcze, Women, ladniuski ten wozeczek. Zazdroszcze ci ze juz masz to za soba, teraz tylko czekac na przesylke i wyruszyc na jazde probna
Hana nie przypominam sobie ale musze sie przyznać bez bicia ze wybradna ze mnie baba,na allegro wogole ten wozek nie przykuł mojej uwagi ale w sklepie relwelacja.
Anit wózeczek czeka na mnie w sklepie ulice dalej tyle ze odbieram po porodzie zeby miec dłuzej gwarancje.
Anit wózeczek czeka na mnie w sklepie ulice dalej tyle ze odbieram po porodzie zeby miec dłuzej gwarancje.
Czesc jesli chodzi o wozek to ja polecam bartatina, sa rewelacyje leciutkie, trzeba wejsc do sklepu i samemu sobie porownac, Wygodny obrotow, i cena tez przystepna nowy kosztuje ok 900 zł, ale uzywany na gwarancji mozna juz kupic za 500zł.Przekonaj sie sama!
reklama
Pati26
Mama Marcela i Samuela
Monisiu,czytaj uważnie KochanaZ tego co wiem i oglądałam to Bartina kosztuje nowa w sklepie 3000zł wiec nie wiem o jakiej Bartinie mówisz?
pani pisała o Bartatinie a nie Bartinie;-)
to taki wózeczek http://esklep.babyfant.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=355