reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Jolie bardzo fajny podoba mi sie ciekawe do jakiej kwoty dojdzie licytacja bo 1700 za gondole i fotelik troche drogo

No wlasnie chyba to nie sa nasze dziwne zasady :dry: Co kraj to obyczaj poprostu ;-)

Women zobacz co na forum bb znalazlam.
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/sprzedam-chicco-4wd-tech-11667/#post1605866

wlasnie zadałąm pytanie odnosnie ceny tak wiec zobaczymy dziekuje bardzo anineczka:-)

reklama
A wiec ta pani chce 900zł za ten wózeczek,nie wiem czy to mało czy duzo ale chyba raczej atrakcyjna cena?

Women to jest znalezione gdzieś w internecie. Oczywiście ja wychodzę z założenia, że nie ma wózków idealnych, sama nie odradzam i nie polecam, bo nie "przyglądałam się" temu wózkowi:
"Acha, jeszcze o wózku! Odradzam chicco 4WD tech, a może inaczej - zachęcam przed kupnem tego wózka do wnikliwego przetestowania - to są te wózki, na które są zniżki chyba 200 zł. w czasopismach dla rodziców. Jedynym plusem są pompowane koła - ale poza tym jest krzywy- zjeżdża w jedną stronę, trzeszczy po pierwszym spacerze, cena też nie jest rewelacyjna." Kafeteria - Mamu�ki polecam-odradzam!!!!!

A to z innego miejsca w necie:
WÓZEK WIELOFUNKCYJNY CHICCO 4 WD TECH+FOTELIK SAMOCHODOWY

n.gif

Cena: 650,00 zł

Ogł. z dnia: 2007-09-03
Region: Mazowieckie
W�ZEK WIELOFUNKCYJNY CHICCO 4 WD TECH+FOTELIK SAMOCHODOWY

Tu na allegro nie osiągnął ceny minimalnej, może uda Ci się skontaktować z właścicielem.
Chicco 4 WD TECH 3 w 1 stan idealny (228760467) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Gdzie indziej poszedł za 800 zł. Mam nadzieję, że nie namieszałam Ci w głowie, a choć trochę pomogłam.

Women
tak naprawde to jest tak jak Joli pisze :tak:, ze nie ma wozkow idealnych i jednemu to pasuje a drugiemu zupelnie co innego;-) Ja mysle, ze ten wozeczek estetycznie jest ok i cena przystepna, jezeli nie bedziesz zadowolona to najwyzej sprzedasz;-) A i tak zwykle konczy sie na tym , ze jak dziecko zaczyna samo siadac, zwykle rodzice kupuja lekka, mala spacerowke a wielofunkcyjny wozek sprzedaja ;-)

Ok dziekuje za poradę,w sumie masz racje duzo rodziców kupuje zwykłe parasolki-spacerówki a 3 funkcyjne idą w odstawkę.
Na razie musze sobie jednak dziewczyny odpuścic zakup wózka,nie mam pieniążków.
Wózek kupię po rozprawie jak dostane połowe od ojca dziecka.Wczesniej idzie wszytsko na meble i potrzebne rzeczy zaraz po porodzie.

Madika ten Bertini jest piękny,ja tez juz go oglądałam ale on kosztuje ponad 3000zł wiec jak dla mnie zupełnie odpada po prostu mnie nie stać,ale trzeba powiedzieć ze jest pod każdym względem super.Zycze długich i udanych spacerów.

Anulka ja tez mam ten problem.
Women,
mnie się całość udało kupić za 2400 (stelaz, gondola ze śpiworkiem, spacerówka ze śpiworkiem, fotelik + do wszystkiego folie przeciwdeszczowe, pompka do tylnych kół wkomplecie - nie brałam tylko torby bo mi sie nie podobała i kupiłam sobie torbe z x-landera)
W sumie za Bebecar czy Mutsy czy PegPerego wydałabym tyle samo albo wiecej... no chyba ze nie musisz brc fotelika - ja muszę.

Kupiłam go w sklepie Eurobaby w Wawie, ale wiem ze jest dostepny online na Sklep Rampers.pl

Pozdr.
M

reklama
Do góry