reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

Women obie zabaweczki super
krzeselko uczydelko mamy i Milenka je uwielbia do dzis,ale mysle ze odpowiednie jest dla dziecka 1,5 rocznego w gore bo to krzeselko ma uczyc i moja Milenka sie duzo nauczyla,zwierzatka,liczyc...ale miala powyzej dwoch lat
wiec narazie za wczesnie

druga propozycja super,odpowiednia dla dziecka ktore juz umie siedziec
cos takiego planuje kupic Hani :tak:

Mirka oczywiscie mozesz miec swoje zdanie ale zabawki maja za zadanie zajmowanie,zabawianie i uczenie dzieciaczkow a nie podobanie sie rodzicom ;-)
to moje zdanie,a zobaczysz ze dziecko najabrdziej beda zajmowaly i interesowaly te kolorowe zabawki aczkolwiek z drewnianych tez sa np.fajne klocki kolorowe ktore Milenka ma i bardzo lubi je ukladac:happy: no ale ona to juz starszak

reklama
lilka masz racje tak jak napisalam nie wszystko moze byc drewniane ..... i jak mam wybor to wole drewiane .... no i nie zniose czego co mi sie nie podoba w domu

8040me.jpg

jeszcze kilka przykladow

Fajne te drewniane ale cholernie drogie i nie wiem czy są tak edukacyjne jak znanych firm zabawki wykonane z plastiku.Lilka popieram zabawki maja byc kolorowe głośne i mają uczyć i zajmować uwage dzieci,a nie podobać sie rodzicom.Moje zdanie.

Mamy i jest fajne.Tak jak Lilka mowi.

8040me.jpg

jeszcze kilka przykladow
Zabawki przepiękne i gdyby mnie było na nie stać na pewno bym miała w domku :tak:

Lilka popieram zabawki maja byc kolorowe głośne i mają uczyć i zajmować uwage dzieci,a nie podobać sie rodzicom.Moje zdanie.
Ciekawe czy kupiłybyście jakąś ohydna zabawke,ktora za zadne skarby nie podoba sie Wam i jak tylko przychodzą goście to chowacie ją pod łóżko bo az wstyd ja wyciagac.A dziecko płacze bo jego najładniejsza zabawka jest schowana :-D
Nie wierze,ze nie kupicie zabawek,ktore Wam sie nie podobaja :no:
I tak bedzie do czasu,az Wasze dziecko nie bedzie miało wyrobionego gustu :tak:
Czyli jakies 4 lata:dry::sorry2:
Kazda tak ma,nawet ja :-D

Przejrzałam te drewniane zabawki i zwracam honor Mirka,nawet nie byłam świadoma ze takie zabawki robią z drewna SZOKKKKKK.Jednak jestem zacofana i nie doinformowana.

Anineczka narazie faktycznie jest tak ze kupuje zabawki ktore mi sie podobaja ale jak jestem w sklepie i kupujemy kolejna grzechotke to pokazuje młodemu jak wyciaga rece i sie cieszy to ja biore a jak nie ma reakcji to odkładam,i to bez wzgledu czy mnei sie podoba czy nie.
Czesto patrze na funkcjonalnosc i edukacje czy jest rozwojowa nie kupie byle gówna.

No to tyle mialo.
Mamy piekny wstep hehe

Przejrzałam te drewniane zabawki i zwracam honor Mirka,nawet nie byłam świadoma ze takie zabawki robią z drewna SZOKKKKKK.Jednak jestem zacofana i nie doinformowana.

Anineczka narazie faktycznie jest tak ze kupuje zabawki ktore mi sie podobaja ale jak jestem w sklepie i kupujemy kolejna grzechotke to pokazuje młodemu jak wyciaga rece i sie cieszy to ja biore a jak nie ma reakcji to odkładam,i to bez wzgledu czy mnei sie podoba czy nie.
Czesto patrze na funkcjonalnosc i edukacje czy jest rozwojowa nie kupie byle gówna.

No to tyle mialo.
Mamy piekny wstep hehe
Po to rozmawiamy by dojsc do czegos :rofl2:
To prawda,dzieci maja duzo do pokazania i powiedzenia.
Ale jak narazie prym wiedziemy my,matki.
Oczywiste jest to,ze chcemy jak najlepiej dla dzieci i to sie liczy.
Mirka zabawki cudowne.Rozwijaja wyobraznie,sa ekologiczne i przepiekne :tak:

reklama
Mirka zabaweczki bardzo ładne:laugh2::tak:

My wczoraj( z okazji prima aprilis:-p:laugh2:) kupiliśmy Amandzi pluszową czarną owieczkę (oj taka mała aluzja:-p) która beczy...nóżkę się naciska:laugh2::laugh2: jak widać na załączonym obrazku :tak: z tyłu ma jeszcze mały plecaczek który można zdjęć...:laugh2:

owieczka1od9.jpg

....chyba się jej podobała bo jak położyłam koło niej to się przekręciła na boczek w jej kierunku i zaczęła do niej gadać....:laugh2::tak:

Do góry