reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zabawki,prezenty Dla Naszych Dzieci

reklama
kurde wiecie co ja nie mam wózka dalej:-) wiem że nie ten to wątek:-) ale wczoraj pojechaliśmy niby kupić a znów spodobał mi się ABC Design Rodeo. Czy któraś z Was coś wie na jego temat...?? waży z gondolką 10,5 kg jest leciutki jak pióreczko:-) no i nie wiem:-)

proszę mamcie pomóżcieeeeeeeee

Sabinko ja nie mam pojecia na temat tego wozka co piszesz wiec Ci nie pomoge :no: ja wozek kupilam juz dawno temu, bo jakos pod koniec maja, to byl nasz pierwszy powazny zakup :-) jesli masz samochod to czytalam ze najlepsze sa wozki 3 funkcyjne ja mam wlasnie taki i mimo ze jeszcze nie uzywam jestem strasznie zadowolona :-D

to jakiego wozka uzywasz? my sie niedulgo wlasnie wybieramy na potezne zakupy dla malucha i zwieram info o roznych wozkach, fotelikach samochodowych, kojcach etc!

wisienko..jaką masz furkę dla Dzidzi?;-)
sabinko...ja też niestety nie pomogę:-(

chciałam tylko napisać ze ja jestem baaaardzo zadowolona z naszego Mutsiaka
prowadzi się idealnie,mimo swoich gabarytów mieści się do małego bagażnika pumy
ach wogóle jest super:rofl2::cool2::tak:

Zapraszam Wszystkie mamy na wątek o zabawkach.
Tutaj bedziemy sie chwalić zdjęciami,doradzać sobie i pytać.
Wszystko o Zabawie i rozwoju naszych dzieci.
grzechotki-1.jpg

reklama
mam nadzieje ze nikogo nie uraze ale mi sie nie podobaja te wszystkie plastikowe rzeczy ....... mam nadzieje ze uda mi sie jak najwiecej kupic rzeczy drewnianych tzn niektore zabawki musza byc plastikowe

Do góry